keşke yarı otomatik değilde,debriyajlı bişey alsaydın. Cbr a geçince debriyaj konusunda yabancılık, acemilik çekmezdin.
Benim amacım ilk önce motorsikletle nerde ne kadar basılır,nerde durulur hangi yönden gidilir kum yolda neler yaşarsın,ıslak yolda neler yaşarsın vs bunun gibi bir çok şeyi öğrenmek...Evet 250 cbr ilede cabık öğrene bilirdim.Fakat aila kararsız kalıyorum 600 ile 250 arasında gidip geliyorum.O yüzden paramı arcamadan önce çoğu şeyi öğrenmiş olurum...Şimdi neler öğrencem bu motorla ona göre yükseltcem...
29 yaşındayım hayatımı bu işe adaycam.Ne bir ev ne bir taksi beni mutlu ediyor...Motor tutkusu banbaşka...Hacker'lar bile saldırı yapmadan önce güvenliğe önem veriyor.Evet 3 gündür motor kullanıyorum Ana yolda 50 yi gecmiyorum....Eğer motoru çok hızlı kullanıyor olsaydım bu 3 gün içinde ya ölmüştüm yada sakat kalmıştım...2 sefer kazadan ucuz kurtuldum.Türkiye'de ne kadar usta bir motorcuyum desende ille bir trafik canavarı cıkıyor.Manyak gibi motorsiklet kullanıyor gencler...(T) Şeklinde yolda 20 ile seyir ediyordum.Görüş acısı sıfır dar sokaklar adam ne kendi şeridinde gidiyor ne sağa sola bakıyor lap diye cıktı önüme bastım firenlere eğer ben 20 ile gidiyor olmasaydım o cocuğu 100 de 100 ikiye bölcektim...Bu 3 gün içinde yaşadığım ilk olay...Allah tüm Motorsiklet kullanan abilerime,kardeşlerime önce akıl versin sonra canlarını korusun.
ufak ccden baslamadan gercekten cok guzel bende senın gıbı yaptım ıkı aydır 125 cc kullanıyorum yaklasık 1200km oldu hala ogrenecegım o kadar cok sey varki dun aksam bır taksı onumden gıdıyordu musterı el ettı dıye 60km hızdan bır anda kazık fren yaptı nasıl frenledım de durdum bılmıyorum tamponuna 1 karıstan az kalmıs gırmeme kornaye abanıp yanına geldıgımde ozur dıleyen magdur taksıcıyı oynadı bastım devam ettım. Ama keske bır cup yerıne vıteslı motor alsaydın da tamamen kendını alıstırmıs olurdun.29 yaşındayım hayatımı bu işe adaycam.Ne bir ev ne bir taksi beni mutlu ediyor...Motor tutkusu banbaşka...Hacker'lar bile saldırı yapmadan önce güvenliğe önem veriyor.Evet 3 gündür motor kullanıyorum Ana yolda 50 yi gecmiyorum....Eğer motoru çok hızlı kullanıyor olsaydım bu 3 gün içinde ya ölmüştüm yada sakat kalmıştım...2 sefer kazadan ucuz kurtuldum.Türkiye'de ne kadar usta bir motorcuyum desende ille bir trafik canavarı cıkıyor.Manyak gibi motorsiklet kullanıyor gencler...(T) Şeklinde yolda 20 ile seyir ediyordum.Görüş acısı sıfır dar sokaklar adam ne kendi şeridinde gidiyor ne sağa sola bakıyor lap diye cıktı önüme bastım firenlere eğer ben 20 ile gidiyor olmasaydım o cocuğu 100 de 100 ikiye bölcektim...Bu 3 gün içinde yaşadığım ilk olay...Allah tüm Motorsiklet kullanan abilerime,kardeşlerime önce akıl versin sonra canlarını korusun.