HONDA 2016 FIYAT LISTESI

Terrrrtemizz cbr 250 yi 12500 e vericem yaz kis ayni fiyat, 2 aya kalmaz sifirinin 15500 oldugunda gorursunuz :)

600rr alacağına üstüne az daha koy h2 al.

Honda kendi bacağına sıkıyor, fiyatlar yamaha ile ayni oldukdan sonra gider yamaha alırım.

Herkes şikayet ediyor ama,ben size söyleyeyim.Hepsi de eşşek gibi satar bunların.Demedi demeyin...

cbf500 f modele helalinden 14.000 veriyom...kar zarar beni bağlamaz..hazır müşteriyim..çantada kekliğim...:p

Sıfıra zam gelince 2 el fiyatlarıda yükseliyor nalet olsun böyle sisteme :p

Honda sahipleri off keşke daha fazla zam gelse diyolardır :D

Herkes şikayet ediyor ama,ben size söyleyeyim.Hepsi de eşşek gibi satar bunların.Demedi demeyin...

Aynen katılıyorum...GEçen yıl R25 makineye demediklerini bırakmayanlar fiyat miyat dinlemediler saldırdılar motora sonrada yılın en çok satanı oldu..

BU fiyatlara "ekstradan" sigorta ücretlerinide eklemeyi unutmayın :) artık ne kadar geçirirler sigortada Allah bilir.

Hep diyorum,motor firmaları danışıklı dövüş ederler kendi içlerinde ama son kullanıcı bundan bi haberdir.Elbette birkaç model için fiyatlar güzel olacaktır ama genel anlamda bir marka artıyorsa diğerleride artırır,en nihayetinde motor piyasasını 4 büyükler yönlendiriyor.Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi,asıl bomba ikinci el piyasasında patlayacak şimdi,hadi bakalım ikinci elciler sizede kolay gelsin şimdiden..

Eve bi kaç parça benim mondialin parçasını stoklayayım piston silindir felan daha uzun yıllar kullanacağız gibi görülüyor. Sigara zamlandığında herkes ucuz diye tütüne yönelmişti sonra bi kaç ay içinde tütünde sağlam zamlar yemişti. Çinliler zaten bir yılda %30 zamlandı daha da zam gelecek. Sıfır japon hayallerde zaten. Diğer zam konularında bir arkadaş yazmıştı, onunda dediği gibi "yine çinliye talim hıaaa.. ına"

Son düzenleme:
CBR500R'nin fiyatını belirleyenlerin alayını................... ........ sevgi ve saygı ile selamlıyorum.

Artık bu fiyatlarla motosiklete binmek lüks olmaya başladı hakikaten. Sigortası ayrı bir bomba, fiyatlar ayrı bir bomba...

daha cuma günü bakmıştım cbf e 3 gün önce yahu motor daha yerinden bile kıpırdamamış 5850 idi bu gün almaya gittim 5950 dedi ben ilk başta kendi kendime dedim nasıl olsa almaya geldi ya ne koparırsak kar diye düşünüyorlar sandım ama meğer 2016 listesi gelmiş ellerine hayır yanı 3 gün önce baktığım motora şimdi 100 lira fazladan vermek saçma ya 2016 model olsa yüreğim gam yemez motor durduğu yerde değerleniyor altın gibi

Yatirim için ev almak yerine motosiklet almak daha mantıklı geliyor artık.

10 tane cbr500 alsaydim 6 ay önce 200000tl ye alacaktim, şimdi 250000e verirdim

bu fiyatları görünce alman sanat filmlerindeki sahneler aklıma geliyor. :queen: ohh yaaa wundebahhh

Elimizdekinin kıymetini bilelim. Satarsak NAH alırız. Motorsuz olanlara da Allah kolaylık versin. Soktuğumun ülkesinde motosiklet lüks ya ne diyelim. Asrın liderimiz düşünmüştür bir şeyler :bestmt:

Honda temsili:

images

250 cc motor mu alıyon 1300 cc ikinci el arabamı alıyon belli değil ne oluyor yav nedir bu fiyatlar hintli çinlisi fiyatları bile uçmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar