310 olmuş, 330 olmuş ne farkeder. rossi'yi mi kovalayacaksın ki? kabaca 300'den yukarı, 400'den aşağı.
Eyvallah ashescim :cherry:mehmet arkadaşım bu konuda vede zaten bindigi motor hakkında en ufacık detayına kadar biliyor gerekli bütün açıklamaları bilgisini bizimle paylaşmıştır
Merak etme 16 senedir motor üstündeyim ve hala aranızdayım. Karizma olsun diye binmiyorum ben motora. Motorsuz bir hayat düşünemiyorum. Bu aletleri kullanmayı becerdiğim günden beri hep motor üstündeyim. Sadece gezmek değil, altımdaki aletin sınırlarını da öğrenmek için binerim motora. Zaman içerisinde de ileri sürüş tekniklerini daha da ilerletip, 1000RR gibi bir aletten alabileceğiniz maksimum sürüş keyfini yaşıyorum. Yoksa bu motorla düz yola çıkıp basmanın hiçbir esprisi yok.Bence bu konunun uzmanı sevgili Boy adres odur dikkat et hayatta kal seni seviyoruz samimi söylüyorum çok dikkatli ol arkadaşım karizma aslında hiçbirşeydir hayatta olmak herşeydir...
Ben 2005 yılının Kasım ayında siparişi verdim. O zaman makinanın fiyatı belli değildi. Fiyatını ilk öğrenenlerdenim. Pazarbaşı Honda fiyat belli olur olmaz beni aradı. Türkiye'de de ilk siyah 1000RR'ı Şubat ayı başında ben teslim aldım. Ve tabi ki 19500 YTL fiyatına.ben makınayı 19,500 ytl'ye aldım arkadasım dur sımdı boyla ugrasayım bıraz
Daha motorun maksimum sürati gibi herkesin bildiği bir bilgiyi bilmediğine göre 1000RR6'daki 6'nın anlamını bilebileceğini sanmıyorum. Bilmediğin, sormak istediğin şeyler varsa sor anlatayım :mrgreen:cok bılgılı boy bızde okadar boş degılız heralde rr6 nın anlamını bızde bılıyoz sen 299 yapmadıysan bana yardımcı olamassın
Uğraşmak istiyorsan bence yanlış adama çattın. Ben 2003 senesinden beri bu forumdayım. Büyük ihtimalle de Skullhunter hariç hala aktif olan en eski üyeyim. Kimler geldi, kimler geçti, senin gibi o kadar çok kişiyle tartıştım ki... Bak onlar yok oldu gitti, ben hala buradayım. Zamanla ne demek istediğimi anlarsın. Bence bu sevdadan vazgeç :bounce:olsun watercolours kardes boyla ugrasmak bugun bana ıyı geldı herseyı bılenlerle ugrasmak guzel calıstıgım yerdede boyle bırı vardı onada doktor dıyoduk her seyı bılıyo dıye ugrasa ugrasa adamı ısten soguttum oda ensonunda ıstıfa ettı