HONDA 1000 RR ARAYIŞI İÇERİSİNDEYİM...Yardım..

Merhaba arkadaşlar Motorumun satışını yaptım.. Şuanda 1000 RR almaya karar verdim ve Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var..Kullananlar Kronik rahatsızlıkları var mı yok mu ? Bunları merak ediyorum..

Kime sorsam 2006 öncesi 1000 rr alma diyor.. nedenini sorduğumda sağlıklı cevaplar alamıyorum ?

Ayrıca 600 rr larda ekzantirik zinciri ve gergisi rahatsızlığı var..Bu 1000 rr lar için geçerlimidir?

Kısacası 1000 RR ile ilgili bilgi birikimlerinize ihtiyacım var.. Aslında suzukiciyim..Honda'ya karşı empatim vardı ama Suzukide k6 k7 ler bütçemi aşmakta olduğu için 1000 rr da karar kıldım.. Karar vermemdeki diğer bir etken ise Hondaların parçalarının kolay bulunabilir olması..

Bu fikirler ışığında tanıdığınız bildiginiz önerebileceğiniz fiyatı uygun 1000 rr mevcutsa bunlarada ihtiyacım var.. Malum nette bakıyorum kaza yok deniyo motora gidip bakıyorum patlak çatlak çıkıyor.. km ler değişmiş çıkıyo o nedenle bildiğiniz motor olması iyidir diye düşünüyorum..

Kıymetli zamanınızı bana ayıracağınız için şimdiden çok teşekkür ederim..:)

Evet 1000rr larda 600rr larda olduğu gibi kronik bir egzantrik sorunu var.Buna istinaden belli bir km kullanım sonrasıda debriyaj tasındanda ses gelmeye başlıyor bunlar benim gözlemlediğim 600rr ve 1000rr kronik sorunsallarıdır.

Üstadım bir GSXR kullanıcısı olarak bu tip makinelere bindiğine istinaden yazıyorum bence şu vakitten sonra gidip 06 öncesi bi 1000RR alman seninde bildiğin üzere pek iyiliğine olmıyacaktır.Neden dersek Model artık yeterince düşmüştür Km Ağır bakım zamanlarına yaklaşmıştır.Yaklaşmasa bile orjinal düşük km li bi alete o modelde vereceğin paraya seninde bildiğin üzere yine değmez 1 sezon binip satmaya kalksan sana fazlasına mal olacak.Yorulmamış makina bulmak zor özellikle GSXR1000 VE 1000rr larda.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Forum uyelerimizden Aye motorunu satiyor ama yanlis hatirlamiyorsam onun ki 2009
Kuçuk bir kazasi var.
Karenaj degisikligiyle giderildi.
Dusunursen bir mesaj at ama butçene uygunmudur bilemem.

Evet 1000rr larda 600rr larda olduğu gibi kronik bir egzantrik sorunu var.Buna istinaden belli bir km kullanım sonrasıda debriyaj tasındanda ses gelmeye başlıyor bunlar benim gözlemlediğim 600rr ve 1000rr kronik sorunsallarıdır.

Üstadım bir GSXR kullanıcısı olarak bu tip makinelere bindiğine istinaden yazıyorum bence şu vakitten sonra gidip 06 öncesi bi 1000RR alman seninde bildiğin üzere pek iyiliğine olmıyacaktır.Neden dersek Model artık yeterince düşmüştür Km Ağır bakım zamanlarına yaklaşmıştır.Yaklaşmasa bile orjinal düşük km li bi alete o modelde vereceğin paraya seninde bildiğin üzere yine değmez 1 sezon binip satmaya kalksan sana fazlasına mal olacak.Yorulmamış makina bulmak zor özellikle GSXR1000 VE 1000rr larda.

Üstad Yazdıkların için teşekkür ederim.. Aslında şöyle bir olay var 2.el motosiklet almak malum şuanki şartlarda (insanların art niyetli davranışları nedeniyle) risk... Km 10.000 de olsa bile kullanımı bilmediğimiz için az yol yapmış demek yetmiyor maalesef.. Zaten kime sorsan herkes teker yapmamış yormamıştır makinasını :) Utanma olmasa Tekerleri üzerinde kullanmadım dicekler.... Yaş olayına gelince haklısın ancak malum bütçe bu konuda çok önemlii Bazen diyorum ki keşke satmasaydım Gsx r'ımı ama kısmet işte..:( şimdi gidip 600 cc makina da almak istemiyorum o nedenle bütçem 2006-2007 arası 1000 rr lara yetmekte ( Tabiki fiyatı şişişirilmemiş ise :) Malum herkes satarken Malını pırlanta sanıyor :)

dediğin çok doğru ama özellikle bu racing piyasası için geçerli kimin eli kimin cebinde belli değil kimseye güven olmuyor 2006-2007 arası hemen hemen düşük kmlerde sayılabilecek tabiri caiz ise 'çıtır kazalı' lokali olan temiz bişey denk getirebilirsin diğer türlü seninde dediğin gibi yanına yaklaşılmıyor malesef fiyatlardan.Arayışın bu yönde olursa pek hayal kırıklığı yaşayacağını düşünmüyorum ama hem düşük kmli hem orjinal hem uygun fiyatlı bişey görürsen 2 kere düşün 3 kere bak baktır derim naçizane :) Saygılar

Banada nedense honda itici geliyor , ama motosiklet tamircileri dahil pek çok kişi hondanın daha sorunsuz bol yedek parçalı olduğunu söylüyor..Ben yinede suzuki alırdım dicem :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar