Honda 1+14 kampanya

Arkadşalar bugün gazetede gördüm Honda kampanya yapmış... 15 taksite veriyor motorları.. yakınlarında honda bayisi olan arkadaşlar ayrıntıları görüşebilirmi acaba?

ilanı bende gördüm.sanırım yamahanın yaptığı gibi sadece belli modellerde var.genede sormak gerekli:)

boy

Valla bu konuda bilgisi olan buraya yazsın. Bakarsınız Mondial yerine bir Honda daha alırım.

Ben biliyorum. Sadece Activa-Beat-İnnova'da geçerli diğer ürünlerde geçerli değil....:pale:
Ben dylan almayı düşünmüştüm kampanya yokmuş ümraniyedeki yeni açılan honda bayisinde 8000km.bakıma gitmiştim ordan biliyorum...

yarın ikinci el alcaktım. şimdi sıfır almayı dusunuyorum. inşallah dogrudur.

TYP-R' Alıntı:
Ben biliyorum. Sadece Activa-Beat-İnnova'da geçerli diğer ürünlerde geçerli değil....:pale:
Ben dylan almayı düşünmüştüm kampanya yokmuş ümraniyedeki yeni açılan honda bayisinde 8000km.bakıma gitmiştim ordan biliyorum...
yuhh ya olmas kie bole bı kampanya!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw ben kör mü oldum hiç bi yerde bulamıom bu kampanyayııı:pr:

22,05,2006 tarihli posta gaztesi 3. sayfa yanılmıyorsam... sol alt köşede.. aynı gazetede bir sayfa önce felan yamahanında reklamı vardı arkadaşlar 9 taksit felan diye..

bayi reklamı olmasın o bahsettiğin? Honda Türkiye'nin bir kampanyası olsa www.honda.com.tr/motosiklet'ten duyurmaz mı?

gazetede bayi adı yazmıyordu sadece ayrıntılı bilgi yetkili satıcılarda diyodu
gazteyi bulursam tarayıp göndereyim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar