hoi..hoi...

Kütahyalılar az öte kayın bir arkadaş geldi...
Gerçi nereli olduğunu bilmiyorum ama bir yer açarız değil mi? :p
Hoş geldiniz...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
alanyadan arifin ordan hee,hoşgelmişin ama keşke adını bağışlasaydın tanısaydık zatalinizi.

Aramıza hoşgeldin geheimnis:cat: Bayan bir motorcu olduğunu ve bir şekilde Hollanda bağlantın olduğunu tahmin ediyorum ama seni tanımamız için yeterli değil gibi. Kendini biraz tanıtır mısın bize :)

Katılımcı olman dileği ile...Sevgiler

Aramıza hoşgeldin geheimnis:cat: Bayan bir motorcu olduğunu ve bir şekilde Hollanda bağlantın olduğunu tahmin ediyorum ama seni tanımamız için yeterli değil gibi. Kendini biraz tanıtır mısın bize :)

Katılımcı olman dileği ile...Sevgiler

ViPeR75;
Selamlar tekrardan Alanyada yaşıyorum,Turizmle uğraşıyorum,iş bağlantıları dışında ve bir kaç iyi dosttan başka Hollandayla çok fazla bağlantım yok...
Bu arada itiraf etmem gerekiyor galiba motosikletlerden korkuyorum tabi hani şu kocaman hız yapmak için kullanılan sport touring tarzı motosikletlerden yani...28 yaşındayım,neden bu sitedeyim çünkü motosikletler özellikle cruiser'lar hakkında bilgi almak istiyorum...belkide üzerimdeki bu tutukluğu ve korkuyu atabilirim...

Hoşgeldiniz tekrardan. Hiç şüphen olmasınki burada içindeki motor korkusunu en kısa zamanda yenecek ve büyük bir tutkun oluşacak bunların hemen ardındanda istediğin motora sahip olacaksınızdır. Cruiserlardan hoşlanıyor olmanız beni daha çok mutlu etti :cat:

ViPeR75;
Selamlar tekrardan Alanyada yaşıyorum,Turizmle uğraşıyorum,iş bağlantıları dışında ve bir kaç iyi dosttan başka Hollandayla çok fazla bağlantım yok...
Bu arada itiraf etmem gerekiyor galiba motosikletlerden korkuyorum tabi hani şu kocaman hız yapmak için kullanılan sport touring tarzı motosikletlerden yani...28 yaşındayım,neden bu sitedeyim çünkü motosikletler özellikle cruiser'lar hakkında bilgi almak istiyorum...belkide üzerimdeki bu tutukluğu ve korkuyu atabilirim...

Bu tutukluğu ve korkuyu atlatmak için doğru bir yol seçmişsin. Önce iyice bilgi sahibi olup, eğitim alıp, sonra ufak çapta bir motorla başladığın taktirde deneyimle birlikte korkun zamanla geçecek, güvenin de motor hacmin de artacaktır şüphen olmasın. :) Tekrar hoşgeldin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar