HJC İ71 vs AGV K3

İ71
Çene rüzgar perdesi var
Polikarbon
1700-1800 gram
Daha guzel duruyor

Agv K3
Rüzgar perdesi yok
Termoplastik
Hava girişlerinde sineklik benzeri filtre var I71 de yok
1300-1400 gram

Benim gibi ayni hataya düşmeyin ve agv k3 alin arkadaşın k3 u ile bi tur atacağım rüzgar sesinde asiri derecedefark yoksa yazacağım i71 çöpünü almayınız eğer millete kafa atma niyetiniz yoksa onun disinda herturlu agv k3 alınır F71 almaya çalışın geç olsun ama kaliteli olsun en azından

İ71
Çene rüzgar perdesi var
Polikarbon
1700-1800 gram
Daha guzel duruyor

Agv K3
Rüzgar perdesi yok
Termoplastik
1300-1400 gram

Benim gibi ayni hataya düşmeyin ve agv k3 alin arkadaşın k3 u ile bi tur atacağım rüzgar sesinde asiri derecedefark yoksa yazacağım i71 çöpünü almayınız eğer millete kafa atma niyetiniz yoksa onun disinda herturlu agv k3 alınır F71 almaya çalışın geç olsun ama kaliteli olsun en azından
Ben de ikisi arasındayım hocam neden İ71 almayın dediniz ? K3'e göre ne farkı var denediyseniz ikisini de ?

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS125
İ71
Çene rüzgar perdesi var
Polikarbon
1700-1800 gram
Daha guzel duruyor

Agv K3
Rüzgar perdesi yok
Termoplastik
1300-1400 gram

f71 de almasınlar hocam birkaç ay önce aldım ancak içeride rüzgar sesinden durulmuyor. Elimi çenemle boynumun arasına (çene pedinin olduğu kısma) koyunca ses kesiliyor, ls2 rapidden sonra aldım ancak çok pişman oldum. Kaskın tek artısı biraz olsun sağlam geliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar