Hızlıca sökülüp takılabilen bagaj

İyi günler arkadaşlar,
arka bagaj hakkında bir sorum var sizlere bende iki adet motosiklet var birisi cub diğeri commuter ben bir tane çanta alsam ve iki tane bağlama aparatı alsam lazım oldukça birbiri arasında değiştirsem nasıl olur yada bu tip kullanımlar için özel aparatlar var mı şimdiden teşekkürler

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bazı marka modeller,anahtarlı mekanizma ile çanta komple sökülüp takılabiliyor.Bu mekanizmaya sahip çanta ve iki adet tabla alırsanız düşündüğünüz sistemi yaparsınız.

Motosikleti
Yok
Bazı marka modeller,anahtarlı mekanizma ile çanta komple sökülüp takılabiliyor.Bu mekanizmaya sahip çanta ve iki adet tabla alırsanız düşündüğünüz sistemi yaparsınız.

Ben dediğiniz gibi çıkarıp takılabilen bir Kappa topcase kullanıyorum.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
verebileceğiniz marka yada satına alabileceğim bir site var mı

kullanımı nasıl pratik mi

Bir sürü marka model var.Yerli üretim ucuz sayılabilecek Maxem topcaselerin bazılarında bile bu sistem var.Biraz araştırma yapın size uygun bir çanta bulursunuz.

Maxem sl45 litre olanı kullanıyorum N11den 150 liraya almıştım alt tabelasından iki tane alırsanız dediğinizi yaparsınız. Çanta güzel tavsiye ederim.

Maxem sl45 litre olanı kullanıyorum N11den 150 liraya almıştım alt tabelasından iki tane alırsanız dediğinizi yaparsınız. Çanta güzel tavsiye ederim.

Arkadaşa katılıyorum, aynısını kullanıyorum ve çok memnunum.
Satıcı ile konuşup alt tablayı iki tane alabilirsiniz diye düşünüyorum, kolay gelsin.

Aynı çantayı ben de kullanıyorum. Söküp takması çok pratik, tablasından bulabilirseniz rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar