hızlı

Herkese slm aranıza yeni katıldım motorsiklet sürmeye yeni başlıyacak biri olarak 125 cc bir motor düşünüyom bizim arkadaş kendi motorunu satıyo 100cc yarı otamatik 4 vites mondial 600 ytl :cyclopsan istiyo 80 km hızı geçmiyo ilk başlayan biri için uygunmudur sizce bn 125 kt mondial düşünüyom.Kalkışı kuvvetli atak uzun ömürlü bir motor
boyum 175 kilom 65 kafam çok karışık :pale: yardımcı olursanız canı gönülden sevinirim
SAYGILAR...

Son düzenleme:
alıcagın veya arkadaşın sattıgı motorların markalarını da yazarsan butuna rkadaşlar daha kolay yardımcı olacaktır sanırsam.

öncelikle hoşgeldin motosikler sürmeye yeni başlacaksan fazla yükseklere bakma derim olabildiğince düşük olsun daha sonra gönlüne göre bi motor alırsın
motosiklet kullanmak onu ilerletip durdurmak değil nerde nasıl hareket yapacağını bilmektir.Birde ne tarz motor almak istiyosun onu belirtirsen daha ii yardım alabilirsin

Herkese slm aranıza yeni katıldım motorsiklet sürmeye yeni başlıyacak biri olarak 125 cc bir motor düşünüyom bizim arkadaş kendi motorunu satıyo 100cc 600 ytl :cyclopsan istiyo ilk başlayan biri için uygunmudur sizce bn 125 kt düşünüyom.Kalkışı kuvvetli atak uzun ömürlü bir motor
boyum 175 kilom 65 kafam çok karışık :pale: yardımcı olursanız canı gönülden sevinirim
SAYGILAR...

100&125 cc başlangıç için ideal motosikletlerdir . ama bence tercihini 125 cc vitesliden yana kullan . alcağın motorun modeli hakkında yorum yapabiliriz ama sağlamlığı tamamen ilk sahibinin kullanış şekli ile orantılı. o yüzden alcağın motosikleti bildiğin bi ustaya göster . bu şekilde olası bi maddi zarardanda kurtarmış olursun .
boy ve kilon bu modelleri kullanmaya yeterde artar bile :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar