- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar.
20 Yaşındayım ve antalya'da yaşıyorum.
Ailemin antalya'nın merkezinden taşınması nedeniyle hem haftasonları onların yanına gidip geleceğim hemde şehir içinde kullanabileceğim bi scooter arıyorum.
Ailemin taşındığı yer merkeze yaklaşık 50-55 km. Bu kadar uzun yolu çok sık gidip geleceğim için rahat 120 km. hıza ulaşabilen, rahat ve 1.95 boyuma uygun bişeyler arıyorum.
Hız bakımında Gilera runner 180 sp(2 zamanlıları ) geldi aklımıza fakat modeli düşük;
-fiyatları modeline göre iyi midir?
-2 zamanlı motosiklet 60 km yolu tık demeden gelebilirmi ?
-Alternatif 4 zamanlı bi motor öneriniz var mı ?
-veyahutta 2 zamanlı runner benim için yeterli olacakmıdır ?
Bu arada bütçem 4.200tl ile 5.500 tl civarı
Su soğutmalı olan, 2. eli kuvvetli , biraz ekonomik olan bir scooter arıyorum.
Daha önce scooter tecrübem olmadığı için buradan hangi markaların ne gibi problemleri var iyice araştırıp almak istiyorum.
Şimdiden yorumlarınız önerileriniz için Teşekkürler.
20 Yaşındayım ve antalya'da yaşıyorum.
Ailemin antalya'nın merkezinden taşınması nedeniyle hem haftasonları onların yanına gidip geleceğim hemde şehir içinde kullanabileceğim bi scooter arıyorum.
Ailemin taşındığı yer merkeze yaklaşık 50-55 km. Bu kadar uzun yolu çok sık gidip geleceğim için rahat 120 km. hıza ulaşabilen, rahat ve 1.95 boyuma uygun bişeyler arıyorum.
Hız bakımında Gilera runner 180 sp(2 zamanlıları ) geldi aklımıza fakat modeli düşük;
-fiyatları modeline göre iyi midir?
-2 zamanlı motosiklet 60 km yolu tık demeden gelebilirmi ?
-Alternatif 4 zamanlı bi motor öneriniz var mı ?
-veyahutta 2 zamanlı runner benim için yeterli olacakmıdır ?
Bu arada bütçem 4.200tl ile 5.500 tl civarı
Su soğutmalı olan, 2. eli kuvvetli , biraz ekonomik olan bir scooter arıyorum.
Daha önce scooter tecrübem olmadığı için buradan hangi markaların ne gibi problemleri var iyice araştırıp almak istiyorum.
Şimdiden yorumlarınız önerileriniz için Teşekkürler.