Hızları yüksek, çok sessiz ilerliyorlar!

Bahsettiğim konu şu son zamanlarda moda olan elektrikli bisikletler.
Başlıktan da anlayacağınız gibi. Elektrik motoru ve akü kullandıkları için sesleri çıkmıyor.
Ama hızları bir bisiklete göre oldukça fazla. Bazen ara sokaktan hızla çıkıyorlar. Bazen ters yönden ilerliyorlar.
Akıllı ve zeki sürücüleri , aküden tasarruf için gece karanlığında aydınlatma kullanmıyorlar. Karşıdan gelirken hiç farkedilmiyorlar.:farao:
Yanlış kullanımda motosiklet kadar tehlikeli olabilirler. Bu yeni ölüm makinalarına dikkat edelim. :pr:

trafikteki araçlar ve yaylar bitti simdi de bunlar mı başladı!hay Allahım yaa bi de iki teker olacaklar

evet bazı sürücüler akşamları güçden düşmesin diye farlarını yakmadan gidiyorlar halbuki aydınlatma sistemiyle çekiş sistemi aküleri diye 2 adet akü bulunmakta ama kullanım kitapçığı okumak gibi alışkanlığımız yok

hiç sesleri çıkmıyor yürürken felan arkandan yaklaştığını farkedemiyosun...bakalım bu kış geçsin hepsinin aküsü ölecek ben demiş olayım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bayilerde çok gördüm gezerken ama yolda pek rastlayamadım.

bisikletle aynı mantık olduğu için kask zorunluluğuda yok ehliyette..
ama keşke far olayını sabit yapsalarmış

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Vaypır Sen gözünün önüne bakmassan scooter ne yapsın?.... Sessizlik kabahatmi.... Aslında eksoz sesi cıkaran korna takıcan onlara... Race sesi verecek ekolayzer la...

:cat:bence güzel icad..farı,stop lambası,kornası mevcut..son sürat ve dikkatsizce kullanırlarsa kendileri bilirler..dünyamızda zate çevre kirliliği diz boyu..buna güzel bir çözüm..

Şahsen kıl oluyorum bazılarına:mrgreen:Adam giymiş takım elbiseyi binmiş o ne olduğu belirsiz el arabası tekerlekli alete ne kırmızı ışık ne yaya dinliyor. hiç kurallara uymadan geziyolar.bir an önce çözüm getirilmesi lazım:farao:

evet bencede yolda çok tehlikeliler dikkat etmeleri ve dikkat etmemiz gerekiyor

ya onların şarj ı 4 saat gidiyomuş herhalde..her yerde priz de bulunmaz uzatmalı kablo lazım 10 metre...:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
canı biyere yapışmak isteyene alternatif çok

allah hepimizi kazalardan belalardan korusun

bu motorlardan cinde binlerce var ve herkes kullanio birbirlerini teget geciyorlar ama yinede birsey olmuyor ama tr yi bilmem :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar