Hız Yapmayı Sevenler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm arkadaşlar ben kendime bir motor almayı düşünüyorum iyicene heryeri araştırdım.Benim için alacagım motorun gösterişli ve 120 ve üstü yapması yeter ancak 400 İLE 840 tl ye araştırdım mondial 100kh var 120km vuruyormuş ama çogu kullanıcılar ya ibre bozuk diyor :) ondan bu motora biraz temkinliyim bide

BİDE ŞU MOTOR VAR

yukardaki motor kuba skyjet,çelikmotorsiklet thunder 150,YUAN 150 ve ramzey 2150-23 markalarıyla piyasada hepside aynı ZATEN

ŞİMDİ ARKADAŞLAR EN FAZLA 1000 TLYE 130 140 KM YAPABİLEN GÖSTERİŞLİ Bİ MOTOR BİLİYORSANIZ YADA ÖNERECEGİNİZ MODELLER NELERDİR

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:32 AM ----------

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Son düzenleme:
gözterişten kastın grenajlı bir motor ise resimdekine benzer çok farklı markalarda pek çok motor var. beğendiğin birinin ikinci elini alabilirsin. Ama bu tip motorlarla 140 yapamazsın. 10-12 beygir güç ile 140 yapılmaz. Anca rampa aşağı bırakacaksın o şekilde yapabilirsin. İlla 140 ve üstü hızlara çıkmak istiyorsan, elindeki parayla önce koruma ekipmanlarını almanı (eğer yoksa) daha sonra da biriktirmeye devam edip 250cc bir alet almanı öneririm.

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
gözterişten kastın grenajlı bir motor ise resimdekine benzer çok farklı markalarda pek çok motor var. beğendiğin birinin ikinci elini alabilirsin. Ama bu tip motorlarla 140 yapamazsın. 10-12 beygir güç ile 140 yapılmaz. Anca rampa aşağı bırakacaksın o şekilde yapabilirsin. İlla 140 ve üstü hızlara çıkmak istiyorsan, elindeki parayla önce koruma ekipmanlarını almanı (eğer yoksa) daha sonra da biriktirmeye devam edip 250cc bir alet almanı öneririm.

Çok çok doğru söylüyor arkadaş.Seni 250cc den aşağı makina kurtarmaz.Böyle bir makinayla 140'a çıksan bile o makinayı sürekli zorladığından dolayı makinanı bir süre sonra eline alırsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
illada 140 yapması önemli deil arkadaşım 120 ve üstü yapsında yeter
yanlızben bu motordan bi tane buldum ramzey 2150-23 1400tl yanlız rodajını tamamlamadıgı için kuşkuluyum birde rodaj zamanında motor zorlanırsa fazla sürat yapmaz die biliyorum

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bu motorların hepsi aynı değil, cbr 125 hele hele hic değil. Diğerleri 140 da görmez zaten, olurya çok zorlarsan belki görür ama bu kadar motorun canını çıkartıpta 140 göreceksen son görüşün olur. Ayrıca belirttiğin meblağda bu motorları alabilceğinide sanmıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ARKADAŞIM 1400 ve 1500 e bu motorlar var bitane buldum ama rodajını tamamlamamış ONDAN DOLAYI ALMAYA ÇEKİNİYORUM

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:25 AM ----------

arkadaşım ilk önce şunu söyleyim bu motor honda cbr 125 ten farklı yani bir adı da bu değil...
ikincisi bu motor la ben iki kişi 130 gördüm ama çok zorluosun anca öyle ben hala kullanıyorum çokta memnunum
gösteriş+performans bu fiyata alınabilecek en iyi motor söyleyim...

sendekinin markası ne arkadaşım ne kadar kopya olsada motor bölümleri farklıdır yada çin işidirgerçi çin işi olmayan bişe kalmadı :)

Son düzenleme:
ne diyimki.. hayırlısı olsun.. Allah gönlüne göre versin.. bahsi geçen motorları üst limitlerde tek başına kullanırsan 140 ları görürsün ama o motorlar o üst limitlere ne kadar dayanır onu kestirmek zor işte..

Forumdan Uzaklaştırıldı
KYCD daha almadık bilader
rodajını tamamlamadıgı için motor zorlanmış sa yada rodajda bi sorun vermişse ben o motorla 130 çıkıpta motor kitlerse ........................................... gerisini sen düşün

Hayırlısı olur inşallah ama en fazla o motosiklet 120km hızı zor görür o hızdada zorlanır.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
motoru daha almadım arkadaşım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:11 AM ----------

mesela sizin önereceginiz 120 yapabilen yada geçebilen bir motor varmı ancak 2. elide ucuz olacak

KYCD daha almadık bilader
rodajını tamamlamadıgı için motor zorlanmış sa yada rodajda bi sorun vermişse ben o motorla 130 çıkıpta motor kitlerse ........................................... gerisini sen düşün

ßen aldın demedimki.. "Hayırlısı olsun" dedim..

Motor önerisi istiyorsun.. 140 felan yapsın diyosun, ucuz olsun diyosun.. gösterişli olsun diyosun..

Önerim : Biraz daha para biriktir, yada korumalarını al motoru nasıl olsa alırsın.. şu anda motor fiyatları yüksek.. sezon bitimini bekle o zaman daha uygun olur fiyatlar.. kanuni windy s 125 bi videoda 150 yapıyolardı.. 10 km sapma olsa 140 yapmış olur.. ama gösteriş sana ne kadar çekici gelir bilemem...

motoru daha almadım arkadaşım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:11 AM ----------

mesela sizin önereceginiz 120 yapabilen yada geçebilen bir motor varmı ancak 2. elide ucuz olacak

Almışmısın gibimi yazmışım arkadaşım
Cbf 150 olabilir mesela

aşağısı kurtarmazmı diyosun.....ozoman bi hayabusa al ikinci elide ucuz....1.viteste zorlamadan 110 120 görürsün....hızı severken hız sınırı koyamazsın....ayrıca bide bunun durması var bide...bence bu daha önemli....dururmu.....

öyle bi motor varsa bizde alalım hemen. motosikletin hızı ölçülürken düzlükteki hızı ölçülür. düz yolda 125 cc motorla 140 yapmak kolay değildir 2 zamanlı değilse. ha yapanlar varsa eğimli yolda bisiklet bile yapar

Forumdan Uzaklaştırıldı
KYCD arkadaşım kanuni windy de zaten sevdigim motorların içerisindeydi ancak hem pahalı hemde 125 motor 140 diyorsun motor modifiyesi vardır büyük ihtimal ama haklısın şuan fiyatlar yüksek sezon bitimini beklemekte fayda var

Dostum o fiyata git bir temiz MZ al, 1.000 TL'ye ancak bu motor alınabilir ve söylediğin hızlara arahatlıkla çıkar merak etme. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ARKADAŞIM piyasada temiz mz bulmak zordur
mz ler genelde titreme yapıyor
mz in ancak modifiyelisini bulacan

Dostum o fiyata git bir temiz MZ al, 1.000 TL'ye ancak bu motor alınabilir ve söylediğin hızlara arahatlıkla çıkar merak etme. :cat:

:cat:
kesinlikle doğru söylüyor. 251mz ler 500-600 milyona bissürü var. hatta 301 alırsan hıza bak sen :) ama araba kadar yakar :queen:
hem gösteriş diyorsun hem ucuz hem de hızlı.. keşke alınabilse ama malesef biraz zor..

Forumdan Uzaklaştırıldı
zaten 301 mzler iyi ama ha mz almışsın ha 4*4 almışsın benzini yutuyor :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:54 AM ----------

251 mzler kaç yapar en fazla ?

Motosikleti
ZX12R
aşağısı kurtarmazmı diyosun.....ozoman bi hayabusa al ikinci elide ucuz....1.viteste zorlamadan 110 120 görürsün....hızı severken hız sınırı koyamazsın....ayrıca bide bunun durması var bide...bence bu daha önemli....dururmu.....

durur dururr..bi vites küçülttünmü iki frenide dengeli kullandın mı durur..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar