Hız Tutkusunda Son Nokta

Bu son noktadır arkadaşlar!!!

[YT]<http://www.youtube.com/watch?v=-R_epg9VJJI>[/YT]

Son düzenleme:
ewet hız tutkusunda yaşanan son nokta olmuş. o kadar hızlılarki demekki göremedik bile

[YT]-R_epg9VJJI[/YT]

Çok karanlık, sanırım trafiği yoğun olan bi yer..

neyseki ibre sona dayandı...ibre biraz daha dönse herhalde havalanacaktı...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bas kocum bas kım tutar senı....trafık polısı amcam tutar senı ancak....:p

daha önce izlemiştim hatta pc'de var.

Video Ankara veya İstanbul'da çekilmişti. Ankara diye hatırlıyorum ama yinede emin degilim:silent:

Baya güzeldi ama bi arabanın yanından geçti o yüzden pek tutmadım zaten o süratlere çıktığımızda kendimizi düşünmüyoruz bari başkalarını düşünelim

ankara burası kanımcaaaaa güzel gitmiş ama yanlış ama güzel ama yanlışşş offf yaaa işin içinden çıkamıyorummmm :mrgreen:

İstanbul'da çekilmilştir,360km ye çıkıyor en son

bir arkadaş 440km çıktığını sölemiş bi topic te sağlam sallamış valla:queen:

arkadaşlar videonun çekim yeri istanbuldamı ankaradamı bilmem ama ankaranın yolları muhteşem, geniş ve pürüzsüz olması bakımıından yani yoksa trafik ışığı ve çizgisi fakiri yollar

emin_arikoglu, Evet haklısın, Ankara çevre yolu çok güzel özellikle. Yol geniş ve güzel üstelikte boş oluyor çoğu zaman. Tek problem köprü altlarını mesken tutmuş bayanlar ve onların kamyoncu hayranları. Geçen gün gördüklerime inanamadım, otobanda emniyet şeridi yetmemiş sağ şeritte bile kamyon ve tırlar vardı. Bunların dışında çok güzel yol :cat:

emin_arikoglu, Evet haklısın, Ankara çevre yolu çok güzel özellikle. Yol geniş ve güzel üstelikte boş oluyor çoğu zaman. Tek problem köprü altlarını mesken tutmuş bayanlar ve onların kamyoncu hayranları. Geçen gün gördüklerime inanamadım, otobanda emniyet şeridi yetmemiş sağ şeritte bile kamyon ve tırlar vardı. Bunların dışında çok güzel yol :cat:

onlardan bizim burdada var malesef, ankaradaki favori yolumda istanbul yolu sen bilirsin mutlaka:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar