Hız Tutkunları (ATV 8:30 başlangıç)

Arkadaşlar demin bitti film çok süperdi vallahi izleyen mutlaka olmuştur yorumları bekliyorum bu arada benim en çok hoşuma giden yer Racing ler le Cross yapıyorlardı :mrgreen:

:mrgreen::)arkadasım o fılm superrdı hele bas roldekı oyuncu baya yakısıklıydı...sarı motora bayıldım ama sonu bence daha guzel bıtebılırdı hemen bıtırdıler...ama o hareketlerı yapabılmek ıcın baya bı tecrube lazım hatta o bıle yetmez adamlar trenın ustunde dans ettıler resmen hatta bı ara trenın ıcıne gırdı bırısı

:mrgreen: haklısın benim bittiğim motorlardan biri de pardon ama "KALTAK" dedikleri kadının kırmızı-siyah motoru bittim ona yaa :queen: (kadınamı bittim motoramı bittim anlamadım :p)

Tam bir fantazi ürünü. Mantığa uygun hiç bir tarafı yok yapılan hareketlerin. Tamamen bilgisayar ürünü efektlerden oluşmuş sapır saçma bişey... diyeceksin ki ne diye izledin o zaman.
İçinde motosiklet olan her filmi izlerim...

Abi o motorlar kac model acaba :silent:
yok hani hiç rastladıgım bi tane bile yok diyecegim bi tane cbr 950 vardı sanırım.
Bi olay bu kadar abartılabilir yok böle bişi. Hanımla otorup izlerken bir tek egzost seslerini dinledim desem yeridir :mrgreen:

Su Silahı;754276' Alıntı:
Tam bir fantazi ürünü. Mantığa uygun hiç bir tarafı yok yapılan hareketlerin. Tamamen bilgisayar ürünü efektlerden oluşmuş sapır saçma bişey... diyeceksin ki ne diye izledin o zaman.
İçinde motosiklet olan her filmi izlerim...

aynen içinde motosiklet olsun çakmaktaş filmi olsun dimi :mrgreen:

Motosiklet filimleri arasında izlediğim en saçma filim bu. Bunun yerine ben size Biker Boys'u tavsiye ederim. Hız çetesi. Bu filim sırf saçmalık... Ama 4. ye falan izledim heralde. Birtek filim başladığında dağlarda yol alışları çok süper :)

namıdeğer TOURE filminin isminin değiştirilmiş versiyonu...:cherry: cd'si hala elimde mevcut...şimdiye kadar en azından 4-5 kere izlemişimdir...:) efekler gayet güzel işlenmiş filimde...:bounce:

Motosiklet filimleri arasında izlediğim en saçma filim bu. Bunun yerine ben size Biker Boys'u tavsiye ederim. Hız çetesi. Bu filim sırf saçmalık... Ama 4. ye falan izledim heralde. Birtek filim başladığında dağlarda yol alışları çok süper :)

Adamlar daglarda çöllerde falan race kullanıyorlar :queen:
Bizim endurocular da kendi kendine tafra yapıyorlar :queen::queen:

Moderatör
Sacma yada mantiksiz.. En azindan silah sesi olan action (Gavurlasiyoruz git gide aksiyon yazamadik, ozelestiri de yapiim kendime bari) filmlerinden iyidir motosiklet sesi :)

amerikan saçmalıkları işte ne olacak. Adam tamamen efekt olan süratte (tirbünlü motorla) kasksız gidiyo ve baraber yere patlamayla düşüyorlar adam da tek çizik yok. hahaha çocukları yutturuyorlar. Ama ne yalan söyli o racin motorları enduro veya croos niyetine kullanmışlar ya helal olsun.

Arkadaşlar demin bitti film çok süperdi vallahi izleyen mutlaka olmuştur yorumları bekliyorum bu arada benim en çok hoşuma giden yer Racing ler le Cross yapıyorlardı :mrgreen:

walaa kardeşş bend e izledim :) çok deli cross yaptılar :) tarlada traktör kullanıyolar sankim :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar