Hız ölüm getirdi - Halit Burak Ertem (34) hayatını kaybetti

Şimdi okudum.. İbrahim'e de çok geçmiş olsun.. Ne diyim allah iki durumu da yaşatmasın kimseye..

Allah rahmet eylesin, mekannı cennet olsun yakınlarına sabır diliyorum.:salut::salut::salut::salut:

facebook'ta profiline, resimlerine, yorumlara baktım da, için sızladı yaa :(

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Allah sevenlerine sabır versin :pale:

Facebookta cenaze günü ve saati de mevcuttu.. Belki gitmek isteyen arkadaşlar olur..
ÇOK SEVGİLİ ARKADAŞIMIZ BURAK ERTEMİ 24 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ BİR TARFİK KAZASINDA KAYBETMİŞ BULUNUYORUZ. ARKADAŞIMIZIN CENAZESİ 26 ŞUBAT 2008 SALI GÜNÜ ANADOLU YAKASINDA ÖĞLEN NAMAZINDA SAHRA-İ CEDİD CAMİSİNDEN KALDIRILACAKTIR. TÜM SEVENLERİNE DUYRULUR. TÜM SEVENLERİYLE SON KEZ KARDEŞİMİZ BURAK' I UĞURLAMAK İÇİN CENAZE TÖRENİNE BEKLİYORUZ. ARKADAŞIMIZIN VEFATINI DUYMAYAN OLABİLİR ENDİŞESİ İLE ORTAK ARKADAŞLARINIZA HABER VERMENİZİ RİCA EDİYORUM.

allah rahmet eylesin .. mekanı cennet olsun .. çok üzüldüm gerçekten .. yakınlarına sabır versin

Kendisine Allah 'tan rahmet , ailesine de sabır diliyorum.

İnşallah bu tür haberler duymayız artık.

Super Moderator
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin
ibrahim kardeş sanada geçmiş olsun
inş. bu tür haberleri almayız bir daha

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALLAH KAHRETSIN Ya :silent: dün akşam topik açıcaktım hatta, dün öğlen karşıya gecerken gördüm kazayı ıcım cız ettı motoru görmustum yerde arabanın arkasında ve altında bırısı ağlıyordu sanırım arkı :silent: umarım bırseyı yoktur dedım ıcımden bıran morelım bozulmustu ve meyer o kotu haber geldı ve cok coook uzuldum.

allah rahmet eylesin, gerıde kalanlara allah sabır versın

motorda sıyah beyaz 600 rr idi sanırım yazık çok yazık

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesim kazanin detaylarini bilen yok mu? kaza nasil olduguna dair allah geride kalanlara sabir versin son olur inşallah

Evet, kazanın detaylarını bilen varsa anlatsın. Mesela kafasını çarptığı için öldüğü belirtilmiş. Kaska rağmen mi beyin kanaması geçirmiş yoksa kaskı yok muymuş? Yoksa kafasını çarpıp boynunu mu kırmış? Biraz detay rica ediyoruz.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çok üzücü. Allah rahmet eylesin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesin,ve sevdiklerine sabır versin.

bende bugün kızıltoprak'ta bir motosiklet bayisinde öğrendim olayı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar