Hız Limitleri ve Karayolları Trafik Yön. değişikliği

teşekkürler..

peki bu olay resmi gazetede yayımlandıktan kaç gün sonra yürürlüğe girer..bazı kanunlarda 15 gün sonra 1 ay sonra gibi süreler var. bunu da düşünerek hız yapın, hemen atlamayın yollara derim:)

MADDE 16 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

yahu 50cc üstü hepsi aynı sınıftamı :)
neden aynı degil sacmalık ya :S hatta bize daha fazla olması lazım :))

Bakan demişti zaten , halkın uyguladıgını yasallaştırıyoruz diye :)

Yönetmelik değişikliği bugünden itibaren yürürlüktedir arkadaşlar.
Tabii bu yönetmelik değişikliğinin, İçişleri Bakanlığına, oradan Emniyet Genel Müdürlüğüne, oradan da Trafik Bölgelerine genelge vb şekilde yazılı duyurulması ve sahadaki trafik polislerine kadar bildirilmesi kaç gün alır orasını bilemem. Trafik polislerine bildirim yapılıncaya kadar mevcut durumu uygulama ihtimalleri var. Uygulasalar bile ceza geçersiz olacaktır, itraz edilinebilir çünkü kanunen değişiklik yürürlüktedir.
Diyeceğim o ki, hemen bugünden yeni limitleri çıkmayalım, biraz değişiklin sindirilsin. Yada değişikliğin çıktısını ruhsata iliştirin, olmadı ispatlarsınız :)

600F ile gercekten limitlere uyabiliyomusun? :) her ceza arttırılsında hız cezaları cok artmasın :p

Güzel bir haber, en azından ufak ufak da olsa aşama kaydediyoruz.
Paylaşım için teşekkürler Hüseyin. :)

Ozaman köprü yolu bölünmüş ve şehirler arası çevreyoludur.motorsikletle köprüden 90km ile geçebiliriz.Doğrumudur?

Benim ruhsatta M1 yazıyor yahu. Ne olacak şimdi ? :) Otomobil oldum ben.

bu habere sevindim.devletin dili yazı dili olduğu bu değişiklik ile bir kez daha teyit edildi.
80-90 L3 için gayet iyi.sevindim.
bizim köyde sepetli planet motorumuz da var. 17 senelik. zaten 60 mı geçmiyor. zaten buralarda radar yok. problem yok:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kıytırık dafra otomobillere 110 km ...900 lük yol canavarına 100 km..kurt kuzuya yapmaz yahu...biz yine plakayı kapatıp basacağız..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar