benim eski motorum 130 rahat yapior 140'ı göremedim 131 132 oldu ama dahada cıkartamadım.. 2 zamanli şehir içinde 4 zamanlı bircok aleti rahat rezil edersin

racing 600'lük ve üstleri hariç deneme bile

denedim arkadaşta cbr 900 vardı bi önden uzim biraz bişe olurmu dedim

ııınnn vınnnn die birses baska bişe yok ben ki 3 atıp 100 bulmustum neyse..251 alman mezle kapıştık kısa yolda 3 km felan madara ettim 10 km bir yolda 130 ulaşınca yanımdan cok agır bir şekilde geçti.. yani sanırım o 140 145 felan yapior ben cok denedim yapamadım ki ben 55 kiloyum 176 boy motor beni hissetmiyordu felan.. 2 zamanlı olmasından benzin delisi oldugunu söylemek isterim cok harcıyo 2 zamanlı oldugundan şehirler arası gitmekten mümkün degil 150 200 km rahat gidiyor 300 400 denedim cok ısınıyor yani koltugu bile ateş kestirio sonra durmak zorunda kaldım.. aşırı atik.. arkada disk olsaymış daha iyi olurmuş hızlanma ivmesi felan cok harika ama durmak bir hayli zor.. 2 arkadaşım feci şekilde yaralandı böle makas'a felan girmeye kalktılar e tabi duramayınca.. neyse.. ben önermiyorum 4 zamanlı birşey bak yada ön arka disk olsun.. benzin delisi

japon alet ama işte.. hayırlısı olsun..