hız göstergesi??

teknık bılgım olmadıgı için sizden yardım ıstıyorum zira yarın servıse gıdıcem ama gıtmeden bilgi almak ıstedım.hız gostergem calısmıyor.sıparıs verdık gelcek ancak bugun de km numaratoru de calısmıyormus..:pr:hız göstergesındenmıdır acaba??

Zaten hız göstergesi ile km numaratörü aynı yerde yanılmıyorsam Sipariş verdiyseniz komple gelicektir.. Bu arada km teli sağlammı ? ikisi birden çalışmıyorsa teldende sorun olabilir...

Hiz gostergesine bagli olan km saati kablosu cikmis olabilir tabi yeni motorun saatinin carklarinin dagilmis olma ihtimali hayli dusuk.

teknık bılgım olmadıgı için sizden yardım ıstıyorum zira yarın servıse gıdıcem ama gıtmeden bilgi almak ıstedım.hız gostergem calısmıyor.sıparıs verdık gelcek ancak bugun de km numaratoru de calısmıyormus..:pr:hız göstergesındenmıdır acaba??

hız göstergesi ve km numaratörü telin kopması sonucu çalışmıyor olabilir yani geçmiş tecrübelerime dayanarak söylüyorum. telim kopmuştu aynen sendeki gibi sorun yaşamıştım, tel değişti sorun bitti, umarım sadece tel kopmuştur.

ınsallah arkadasım soyledıgın gıbıdır.bu arada sende hosgeldın aramıza...

shule büyük ihtimal km telin kopmuştur yada alt çeviricide sorun vardır fazla masraf olacağını sanmıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@shule makinan Honda CBR125 galiba... :cyclopsan

Geçmiş olsun..:pale:

puhahahaha anladım ben bu geçmiş olsunu murat abi =)):p shule murat abinin demek istediği cbr 125 lerin parça fiyatları pahalı olduğu için o yüzden büyük geçmiş olsun:p=)):rendeer:

nası yani??:silent:gecmıs olsun:silent:

kusura bakma biraz erken oldu galiba...:)

Neyse..:bounce:

Servise gidip geldin mi?..

Sorunlarını halettiler mi?

Sorun neden kaynaklanıyormuş?.

Servis ücreti ve toplamda ne kadara mal oldu?..

Bu konular hakkında bilgilendirirsen seviniriz @shule...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yok fazla masraf çıkmaz bence,bir ara benim innovanınki kopmuştu 5Ytl'ye hallettik.:)

shule senin hız göstergenin ve km telinin çalışmayışının sebebi km telinin kopmuş olmasıdır, aynısı 3 sene önce ybr125'de benimde başıma gelmişti sadece km telini değişicekler ve düzelicek sakın servise gidip kopmle göstergeyi falan değiştirmeye kalkma olurmu.:)

kusura bakma biraz erken oldu galiba...:)

Neyse..:bounce:

Servise gidip geldin mi?..

Sorunlarını halettiler mi?

Sorun neden kaynaklanıyormuş?.

Servis ücreti ve toplamda ne kadara mal oldu?..

Bu konular hakkında bilgilendirirsen seviniriz @shule...

abi makinayı sıfır aldı arkadaş diye hatırlıyorum ben, o yüzden garanti halleder herhalde paramı alıcaklar birde ? basarım o garatiyi bana öle bişi olacak :queen:

eyer km göstergesinde arıza varsa iyi bir saatçi yapabilir diye düşünüyorum, büyük ihtimal km teli kırıktır

bilmediğim için soruyorum, bizimkiler elektronik ve halat falan yok. sizin motorun km saati halatlımı :silent: eğer halatlıysa kopmuş veya çıkmış olabilir eğer halatlı değilse km müşürü var o bozulmuş olabilir. geçmiş olsun :rendeer:

abi makinayı sıfır aldı arkadaş diye hatırlıyorum ben, o yüzden garanti halleder herhalde paramı alıcaklar birde ? basarım o garatiyi bana öle bişi olacak :queen:

yok hocam makına sıfır degıl bayıı hıc fıyat dusurmeyıp nasılsa alcak havasına gırınce 2.el aldım.aldıgım eleman satarken solemıstı hız saatı calısmıyor ben yaptırım onu dıye.sıparıs vermıs beklıyoruz.ama km sayacınıın calısmadıgınıda dun farkettım.

yok hocam makına sıfır degıl bayıı hıc fıyat dusurmeyıp nasılsa alcak havasına gırınce 2.el aldım.aldıgım eleman satarken solemıstı hız saatı calısmıyor ben yaptırım onu dıye.sıparıs vermıs beklıyoruz.ama km sayacınıın calısmadıgınıda dun farkettım.

zaten kopmle değişir o sadece hız göstergesi değişmez bu arada motosikletin 0 km olmus olacak :p aldığın adam ben yaptıracam dediyse sorun yok.. km telinide kontrol ederler, bu arada bi hatırlatma motosikleti bırakırken sağına soluna dikkatli bal aldıgında bi çizik varmı sinyallerin yerindemi diye yerinde bakmayı unutma :wiinkk:

aldıgım eleman satarken solemıstı hız saatı calısmıyor ben yaptırım onu dıye.sıparıs vermıs beklıyoruz.ama km sayacınıın calısmadıgınıda dun farkettım.

o aldığından beri çalışmıyodurda sen yeni farketmişsindir :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar