Hız değişimi

Motorda anlamadıgım sekilde hız değişimi oluyor sebebı ruzgar falan diyeceksınız belkı ama kesiciye girme hızı bıle degısıyo gecen hafta 227ye cıkmıstım bugun 210da sabıt kaldı ve 5. vıtes normalde 192de flash yakıyordu bugun 201e kadar cıktı bu kadar buyuk degıskenlerın olması sızce normal mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende de benzer durum söz konusu. Bazen 210 km'ye nazlanmadan çıkıveriyor. Bazen de 195 civarlarında yeter artık diyor. Sanırım rüzgar hızı ve yönü, hava sıcaklığı, yakıt kalitesi gibi unsurlar bunu belirliyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tabii ki. Basinc ve rakim da oyle.

Motosikletinin Marka ve Modeli nedir ? Ayrıca modifikasyonlar varmı ?

Yaaaa sen palavreyi bırağ bırağğğ eskisi gibi gazlayamıyorum demiyosunda gelmiş motor gitmiyomuşmuşmuş :mrgreen: :bounce:

Motor üzerinde düz yolda giderken tam olarak arkanızdan esen rüzgarı hissetmeniz imkansızdır.
Bunu ancak motorun gidişinden anlarsınız.

Sanki arka dişliyi biri sizden habersiz 5 tırnak küçültmüş gibi kaçar.. :)

Motorda anlamadıgım sekilde hız değişimi oluyor sebebı ruzgar falan diyeceksınız belkı ama kesiciye girme hızı bıle degısıyo gecen hafta 227ye cıkmıstım bugun 210da sabıt kaldı ve 5. vıtes normalde 192de flash yakıyordu bugun 201e kadar cıktı bu kadar buyuk degıskenlerın olması sızce normal mı ?

normal degil. speedometer iniz nasıl birsey bilmiyorum. genelikle motorblogunda olan spedolar aşırı sıcakta kabloları eriyip motorla temas edip kısa devre yapabiliyor. spedoometerinizi kontrol edin.

Yaaaa sen palavreyi bırağ bırağğğ eskisi gibi gazlayamıyorum demiyosunda gelmiş motor gitmiyomuşmuşmuş :mrgreen: :bounce:

Bizden hizlisi mezarda oldugu icin icimiz rahat zorlamiyoruz ;);););)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------

Motosikletinin Marka ve Modeli nedir ? Ayrıca modifikasyonlar varmı ?

Ducati monster 696 / tam set egzoz beyin hava filtresi var

Kullandıgın yağın kalitesi düşmüşte olabilir yağını değiştir tekrar bi gazla bakalım ne yapacak motor :cherry: Yağın performans açısından çok etkisi var göz önünde bulundurmanı öneririm. her yağ değiştirdiğin zaman yağ fitresinide değiştir. Yararını görürsün. ::utangac:

sevgili Çağlar oynanmış cg 200 lerde bu sorun çok olmaktadır. Özellikle susurluk tarafında usta tarafından oynandıysa daha çok yapmaktadır :) anladın sen onu :) ayrıca benim motorumda 120 yi geçmiyo boşver :D

maksimum hız değişebilir de kesiciye girme hızı nasıl değişir bilemedim, sonuçta dişlilerin oranı sabit.

aynı devirde gördüğünüz hız büyük oranda değişiyorsa bence ilk olarak debriyaja bakılmalı

açık hava filtresi direk rüzgarla temas ediyorsa bu yüzden olabilir hava yakıt karışımı bozulur böyle bir durumda hava filtrenizi bi kontrol edin derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar