- Motosikleti
- Moto Guzzi V85TT Travel
- Konu Yazar
Arkadaşlar, son dönemde hızla artan motosiklet hırsızlığı durumları için düşüncem, birkaç topikte de dile getirdiğim gibi, organize bir şebeke ile karşı karşıya olduğumuzdur. Buna çözüm önerisi olarak yapılabilecek şeyin medya kaynağıyla çetenin afişe edilmesi olduğu düşüncesindeyim. Ancak reklamdan sonra emniyet bu işi ciddiye alır diye düşünüyorum. Zira birçok insan bu hırsızlıkların, motosikletlerin çok çok pahalı olmamasından, önemsiz şeyler olduğunu düşünebilir.
Kendi motorum çalınmadı, İstanbulda da değilim, ama her çalıntı motosiklet haberinde yıkılıyorum; çünkü motosiklet bir eşyadan daha farklı, sadece bir araç değil, bir tutku, bir hayat görüşü, bir... (eminim herkesin ekleyebileceği şeyler vardır.)
Eğer sitemizde basın mensubu arkadaşlar varsa, bu konuda yapabileceklerini ve fikirlerini ortaya koyarlarsa belki bir yere varılabilir.
Herkes yapabileceği şeyleri ortaya koysun ve bu işlere bir son verilsin...
Kendi motorum çalınmadı, İstanbulda da değilim, ama her çalıntı motosiklet haberinde yıkılıyorum; çünkü motosiklet bir eşyadan daha farklı, sadece bir araç değil, bir tutku, bir hayat görüşü, bir... (eminim herkesin ekleyebileceği şeyler vardır.)
Eğer sitemizde basın mensubu arkadaşlar varsa, bu konuda yapabileceklerini ve fikirlerini ortaya koyarlarsa belki bir yere varılabilir.
Herkes yapabileceği şeyleri ortaya koysun ve bu işlere bir son verilsin...