Hırsızlık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm arkadaşlar ben istanbuldan tarık geçen hafta evimin önünden motorum çalındı gümüş tvs apachi belirgin özellik olarak ön granaj camı yok plaka muhtemelen sökülmüştür ama genede yazayım 35 dd 5962 gören arkadaşlar lütfen polisi ve beni araya bilirmi bugün bana yarın size allah tekerinize taş deydirmesin arkadaşlar şimdiden teşekkürler

inşallah bir yerine bişey olmadan bulursun motorunu.o şerefsizleride aslında motosikletli grupların cezalandırmasını tercih ederdim.artık aklınıza ne gelirse...

Motosikleti
Hornet
İnş bulunur..
Benden bi tavsiye..
Benim arkadaşında 3 ay önce motorunu çaldılar..
1 ay sonra eve 500 metre uzaklıkta tenha bi yerde çalılıklara devrilmiş olarak bulundu..
Amaçları neydi bilmiyorum ama bulundu..
Çok pahalı bi motor olsa parçalarlar bulamassın ama..Seninki ölü yada diri her halukarda bulunacaktır..
Temennimiz sağlam bulunması..
Allah yardımcın olsn

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
görenler seni arasın da nerden arasın? numara yok!!!

Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda kavuşursun motoruna zarar ziyan gelmeden.

semt ya da ilçe yokmu,tam adres verebilirsen,alan daraltması yaparız

geçmiş olsun kardeşim inş bulunur ist da en tedirgin olduğumuz olay bugün sağa sola gittim çay kahve içmeye motoru gözümün önünden ayıramıyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkür ederim arkadaşlar çalındığı yer kartal yakacık ve aşşa yukarı her yeri aradım hatta hırsızlarla akraba oldum belki onlar bulabilir diye ama çıkmadı gerçi daha yeni belki çıkartır ortalığa ama burdan yazmakda doru deyil aslında adam buraya üye olabilir yada adamlar burdan bilgi verip üzerinde oynamasına yardımcı oluyoruz aslında ben belirgin özelliğini yazıyorum onlarda ona göre tedbir alıyorlar neyse umarım parça yapmadan binme salaklığını gösterir bende denk gelirim ozaman güzel olur arkadaşlar benim numaram 0532 247 78 54 ararsanız sevinirim bu arada teşekkürler duyarlılığınıza ve mümkün mertebe motorunuzu alarm ve ekstra kilit lerle koruyun bu suralar şehir dışından kamyonla gelip götürüyolarmış allah korusun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:17 ----------

Slm arkadaşlar ben istanbuldan tarık geçen hafta evimin önünden motorum çalındı gümüş tvs apachi belirgin özellik olarak ön granaj camı yok plaka muhtemelen sökülmüştür ama genede yazayım 34 dd 5962 gören arkadaşlar lütfen polisi ve beni araya bilirmi bugün bana yarın size allah tekerinize taş deydirmesin arkadaşlar şimdiden teşekkürler
plakada hata yapmışım 34 diye 35 yazmışım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar