hırsızlık

hırsızlar önce çaldılar sonra kundakladılar

arkadaşlar şirketimize ait motosikletimiz pazar gecesi çalındı. sabaha kadar süren aramalar sonucunda istanbul ümraniye civarında sabaha karşı şirketimizin motosikleti ile başka bir şahısa ait iki motosiklet kundaklanmış olarak bulundu. motosikletimiz kullanılamaz bir halde hurdaya çıkarıldı.
ARKADAŞLAR BU GÜNLERDE MOTOSİKLET HIRSIZLIK OLAYLARI ARTTI DİKKATLİ OLUN!!!

Son düzenleme:
Çok çok geçmiş olsun... kundaklayanların elleri kırılsın...

arkadaşlar sağolun aman diyorum dikkat edin motosikletlerinizi sağlam yerlere bırakın ve iyi bağlayın,
ALINTERİNE EL UZATAN GÖZ DİKEN ŞER.... ALLAH CEZANIZI VERSİN.

Cihangirde benim Hyosung gt 250r motorumu kaldırıma park etmiştim.
Birileri gelip dikiz aynalarını kapatmış, Vitesi boşa alıp caddeye doğru sürüklemeye çalışmış disk kilidi vardı üzerinde. Sonra bırakmışlar kaldırımın ortasında biçimsiz bi şekilde duruyordu.

Hekes dikkatli olsun. Bende birisi motora binerken kendi motorumu diye hep izliyorum. Birisi sürüklemeye kalkarsa yer kafasına kaskı :)

Geçmiş olsun bu düpedüz hayinlikten başka birşey değil o adi insanın eline ne geciyor anlamıyorumki .
Yani kendini tatmin etmenin başka bir yolumu
Bunu yapan insan denen o adi arkasından edilecek küfürün bedduanın farkında değilmi.
Yazık ya binbir emekle zorlukla alınmış motoru katletmek neyin nesi
Allah cezasını versin bunların

geçmiş olsun selçuk
ümraniyede nerde buldunuz? Birliktemi?

yerini tam olarak söylemek istemiyorum, olay yeri inceleme ekipleri araştırma aşamasında:cat:
sultançiftliğinden de iki motosiklet hafta sonu çalınmış
NE İSTERLER MOTOSİKLETLERDEN BUNLAR VATAN HAİNİ

Cihangirde benim Hyosung gt 250r motorumu kaldırıma park etmiştim.
Birileri gelip dikiz aynalarını kapatmış, Vitesi boşa alıp caddeye doğru sürüklemeye çalışmış disk kilidi vardı üzerinde. Sonra bırakmışlar kaldırımın ortasında biçimsiz bi şekilde duruyordu.

Hekes dikkatli olsun. Bende birisi motora binerken kendi motorumu diye hep izliyorum. Birisi sürüklemeye kalkarsa yer kafasına kaskı :)

çok haklısın herkez tanısın tanımasın bir birinin motosikletine sahip çıkmalı

geçmiş olsun selcuk fıstıgımı yanımdan hiç ayırmıyorum valla:silent:

aman abi gözünün önünden ayırma:cat:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Bende sene 1995 lerde ilk motorumu para biriktirip almıştım Şerefsiz hayinler hiç acımadan çaldılar. Böyle başkasının malında, mülkünde, ırzında gözü olanları dar ağacında sallandıracanki birdaha yapmasınlar.

Geçmiş olsun. Bende sene 1995 lerde ilk motorumu para biriktirip almıştım Şerefsiz hayinler hiç acımadan çaldılar. Böyle başkasının malında, mülkünde, ırzında gözü olanları dar ağacında sallandıracanki birdaha yapmasınlar.

çok doğru cezalar caydırıcı değil:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar