hırsızlık modamı olmuş

yeni şebeke cıkmış arabaları çalıp tekmeyle camlarını koltuklarını filan kesip tekerlerini fılan da kesıyolarmıs adamlar iyice azdılar eski hırsızlar en azından sefaleten yapıyolardı bunları anlamak münkün değil kuzenimin arabası var şirkete ait bi araba adamlar calıp 4 lastiği kesmişler teyip yokmuş icinde camları kırmışlar ya anlatabilmisimdir hırsızın iyisi kötüsü olmaz ama şereflisi oluyomuş yanlız araba ıcınde degıl motorlar içinde eski iskelelerden denizkenarındakı rampalardan asaga atmalar fılanda varmıs boyle olaylarlada karlılaşıyomus polısler ya bunun basınıza geldıgını bı dusunun ıstersenız

bu artık hırsızlıktan cok sanırım ruhsal bozukluga giriyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu artık hırsızlıktan cok sanırım ruhsal bozukluga giriyor...

Ruhsal bozukluk değil arkadaşım...İtliğe ve şerefsizliğe giriyor ve hatta ne üdüğübellisiz aile çocuğu olduları meçhul piçliğe giriyor..Biraz ağır oldu kusura bakmayın ama bunu yapan insanlar bence ölümü hakkediyor...

bence olum hıcbiseyin cezası olmamalı ama yıllar boyu hapis dersen katılırım...cunku yaptıkları normal bir insann yapacagı birsey degil

hırsızlık ve dilencilik moda zaten son yıllarda ülkemizde...
kimse namusuyla alın teriyle para kazanmak istemiyor ki...
bir de "HIRSIZLIK MODA MI OLMUŞ" DİYE SORSAYDIN daha iyi olurdu...
zira soru eki "mi" ayrı yazılır...:rendeer:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Bunların altında başka sebeplerde var ya hadi neyse şimdi birde 'ırkçılıkla' suçlanmayalım. :silent:

Geçen komedyen Beyaz'ın konuk olduğu bir programda sanırım Uğur Dündar'ın programıydı. Beyaz anlatıyor, hırsızlar bir apartmana girmişler emekli çiftlerin kaldığı 1. ve 6. katı soymuşlar üzerlerine malum 'uyutucu, komaya sokucu spreyi' sıkarak işlerini rahatça halletmişler. Sonra bakmışlar ki işleri çabuk bitti ne şerefsizlik yapılım, nasıl sadist duygularımızı tatmin edelim derken akıllarına yataklarında yatan kadınları yer değiştirmek gelmiş. Düşünün sabah kalkıyorsunuz yanınızda başka bir kadın, başka bir erkek. Şerefsizlik artık meslek olmuş. Bir ara Ankara'da bunları gece öldüren bir grup vardı bayağı kelle aldılar, kanunsuzluk olduğu ve kontrol edilemediği için tasvip etmesemde iyice hafifletilen yetkilerle cezaların komikleştirilmesiyle polisin elini kolunu bağlayan zihniyete müstahaktır diyorum.

Hirsizlik moda olmadi arkadaslar. Zaten bu olay da hirsizlik degil. Bu devasa bir bosluktaki kisinin toplumdan, hayattan, etrafindan, kaderinden herseyden intikam alma isteginin bir yansimasi. Senelerdir guzel ulkemde insanlara kolay para sevdasi pompalarsaniz, parasi olup kafasi olmayan bir avuz zuppenin rezilliklerini peh matah birseymis gibi bu millete ozendirici sekilde izletirseniz, duzene ve kurallara uyan kendi halindeki vatandaslarinizi salak, 'isini bilenleri' akilli olarak tanirisaniz, tek gecer akce olarak para ve varligi bas taci ederseniz sonu boyle olur. Parasi olup kafasi olmayanlar gordukleri bu ilgiden dolayi gemi iyice aziya alirlar, parasi da kafasi da olanlar kendilerine ayri bir dunya kurup bu reziller toplulugundan kendilerini soyutlayarak yasamayi secerler, ve maalesef her ikisi de olmayan boyleleri de 'Madem bende yok, baskasinda da olmasin. Baskasinda da varsa zarar vereyim' diye boyle islere kalkisirlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tek çare böyle adamların kafasına sıkacaksın ..Benim görüşüm bu pislikler temizlenerek yok edilir...

bu adamlara oyle ıskenceler yapacaksınkı ölmeyi isteyecek ama öldürmeyceksin ölene kadar süründüreceksin mesele kollarını fılan keseceksın ki bidaha yapamasınlar

pardon da bu fikirlet de bnce normal degil tamam onlar yanlıs yapmıs olabilir ama bir insanı boyle bi sebepten oldurmek de hic normal degil.hele acı cektirerek...

bu adamlara oyle ıskenceler yapacaksınkı ölmeyi isteyecek ama öldürmeyceksin ölene kadar süründüreceksin mesele kollarını fılan keseceksın ki bidaha yapamasınlar

ewet çin işkencisi çektirmek lazım bacaklarını keselım kollarını keselım gözlerini çıkartalım dilini keselim:farao:
adalet elinden geleni yapıyor bu kadar nüfuslu bi ülkede elbet böle it kopuk serseri hırsızz uğursuz çıkacak o allahın emri :farao: ama bunu işkenceyle çözemessin adalet var hırsızları savunuyorum sanmayın polemikde yaratmaya çalışmıyorum

ewet çin işkencisi çektirmek lazım bacaklarını keselım kollarını keselım gözlerini çıkartalım dilini keselim:farao:
adalet elinden geleni yapıyor bu kadar nüfuslu bi ülkede elbet böle it kopuk serseri hırsızz uğursuz çıkacak o allahın emri :farao: ama bunu işkenceyle çözemessin adalet var hırsızları savunuyorum sanmayın polemikde yaratmaya çalışmıyorum

kesinlikle katılıyorum siddet cozumu degil...

ürktüm birden. bu ne ya kes biç öldür işkence et..
neler diyorsunuz arkadaşlar böyle.
sorun ortada apaçık ama çözüm önerilerine bak..
orturduğunuz yerden asıp kesmek kolay
neden biraz ayağa kalkıp bişeyler yapmayı denemiyorsunuz mantık çerçevesinde.
ben hemen bi öneri sunayım basitçe. tabi bunlar çoğaltılabilir
mesala artık sandık başına giderken daha iyi düşünmeye başlasak.
sonuçta bukadar sorunun kaynağı belli kanımca.
basiretsiz bir yönetici ve bürokrat yığını...
başlangıç olarak mantıklı bi öneri bence

bence cözüm bak arabıstana hırsızlık yapanın kolunu kesılıyolar ırana bak hiç hirsizlik varmı ?

ürktüm birden. bu ne ya kes biç öldür işkence et..
neler diyorsunuz arkadaşlar böyle.
sorun ortada apaçık ama çözüm önerilerine bak..
orturduğunuz yerden asıp kesmek kolay
neden biraz ayağa kalkıp bişeyler yapmayı denemiyorsunuz mantık çerçevesinde.
ben hemen bi öneri sunayım basitçe. tabi bunlar çoğaltılabilir
mesala artık sandık başına giderken daha iyi düşünmeye başlasak.
sonuçta bukadar sorunun kaynağı belli kanımca.
basiretsiz bir yönetici ve bürokrat yığını...
başlangıç olarak mantıklı bi öneri bence

helal olsun bende bunu demeye calısıyorum adam oldurerek neyi cozmeye calısıyorsunuz ki ???

cozmus ulkeler var ama bak korktugun biseyi yapmazsin yaparsan korktukların basına gelcegını bılırsın ama aynı bıseyden 10 gun nezarete kalcagını bılırsen bısey hic fark etmez der yaparsın adamın yaptıgı dogrumu degılkı bende ona karsı dogru bıseyler hısedım yanı tavrına karsı davranacaksın tamam adam ılk defa yapsa hırsızlı saatsa motoru veya arabayı anlarım ama yaptıgına kendı bıle anlam veremezkı basına bıgun gelırse senlede konusmak ısterım

arkadaşım ben sana katılmıyorum. ne yani şimdi biz ülkede bütün bu tür insanlara tutup işkencemi yapalım. böyle hareketler ülkemizdeki egitim seviyesini gösterir. ve bir insana sen egitilmedin diye işkence yapmak yanlış birine işkence yapılması gerekiyorsa oda toplumu egitimsiz bırakan insanlara senin anlattıgın gibi işkemce yapmak gerek. yani sorunu kaynagından çözmek gerek:). tabiki bu tür insanlarada cezası verilmeli ama senin dedigin gibi degil. yoksa sen bu insanlara nekadar işkence yaparsan yap hergün yenileri türüyor ve hep böyle giderse hep türüyecek......
saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar