- Konu Yazar
Herkese iyi forumlar,
Motosikletimi kapalı alanda muhafaza edemiyorum. Her saniye motosiklet acaba yerinde mi diye düşünmeden edemiyorum. Sürekli tedirginim.
(Alarmlı disk kilidi,zincir kilidi ve brandam var)
1-2 haftadır araç takip sistemlerine bakıyorum ama doğru düzgün bilgi edinemedim açıkçası.
Turkcell'in böyle bir sistemi olduğunu duydum. Türkcell tim e gittim adamlar böyle bir uygulamadan habersizler. Bana sadece araç takip cihazı alacaksınız sonra buraya gelip sim kart alacaksınız dediler. Ama benim izlediğim videolarda araç takip cihazı direkt turkcell in kapalı kutusundan çıkıyordu.
Hepsiburada'da var başka bir markanın ama iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Aranızda kullananlarınız veya kullanmayı düşünenleriniz varsa görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
bu cihazdan öncelikli beklentilerim
-Hırsızlık durumunda telefonuma bildirim/mesaj/sesli uyarı vs gelmesi
-Gps yanılması çok olmaması
-her ay para vereceğim bir abonelik sistemi olmaması
Motosikletimi kapalı alanda muhafaza edemiyorum. Her saniye motosiklet acaba yerinde mi diye düşünmeden edemiyorum. Sürekli tedirginim.
(Alarmlı disk kilidi,zincir kilidi ve brandam var)
1-2 haftadır araç takip sistemlerine bakıyorum ama doğru düzgün bilgi edinemedim açıkçası.
Turkcell'in böyle bir sistemi olduğunu duydum. Türkcell tim e gittim adamlar böyle bir uygulamadan habersizler. Bana sadece araç takip cihazı alacaksınız sonra buraya gelip sim kart alacaksınız dediler. Ama benim izlediğim videolarda araç takip cihazı direkt turkcell in kapalı kutusundan çıkıyordu.
Hepsiburada'da var başka bir markanın ama iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Aranızda kullananlarınız veya kullanmayı düşünenleriniz varsa görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
bu cihazdan öncelikli beklentilerim
-Hırsızlık durumunda telefonuma bildirim/mesaj/sesli uyarı vs gelmesi
-Gps yanılması çok olmaması
-her ay para vereceğim bir abonelik sistemi olmaması