senin gülüşüne gurban oluyum.sn cumhurbaşkanım....ama üst resimdekilere hiç ısınamadım
Başlığa uygun olmuş resimlerde
senin gülüşüne gurban oluyum.sn cumhurbaşkanım....ama üst resimdekilere hiç ısınamadım
Bizim millet kadar kendini ve devletini kucumseyen kotuleyen baska millet yok, Allah akil fikir versin. Devlet ile hukumeti birbirone karistrmayin. Devlet ebedidir. Senin atan da bu devletin altinda yasadi oldu cocugunda yasayip olecek sen kotuledikce eline ne gececek azcik arkasinda durun , unutuyorsunuz ama hatirlatayim bu devletten baska kimse size sahip cikmaz Allah korusun devlete bisey olsa yedi sulalenizi yakinen tanirsiniz. Ne etti olum bu devlet size anlamiyorum. Allah polisimden ordumdan devletimden razi olsun, basimizdan eksik etmesin. Allah hepsinin yar ve yardimcisi olsun.
Ya ben okuduğumu yanlış anladım ya da siz yanlış anladınız. Arkadaşın bahsettigi olayda arkadasi tartaklayan polisler degil o polise sikayet ettigi halde kendisini tartaklayanlarin ceza almamasina hayiflaniyor benim anladigim bu sayet ben yanlis anladiysam ve o arkadasi tartaklayan polisler ise bunun hicbir izahi yok hic kimsenin bir digerini tartaklamaya hakki yok bunu yapan öküzoglu öküzdür hicbir savunulacak tarafi yoktur. Ayrica tekrar soyluyorum sen bir konuda sikayetci olcagin vakit kimse sana beni bunlarla ugrastirma diyemez sen istedigin surece herkesi sikayet edebilirsin sikayetin neticesinde ne tur bir ceza uygulancagina polis karar vermez sadece trafik polisleri sucu tespit edip ceza verme yetkisine sahiptir baska hicbir polisin ceza verme yetkisi yoktur.her meslekte gorevini yapanlar oldugu gibi savsaklayanlar da vardir ama hepsini ayni kefeye koymak haksizliktir.
Keşke önce okuduğunuzu doğru anlayabilseymişsiniz
kurallara uyduktan sonra hic bir polisden cekinmenize gerek yok. Kurallara uymayipda polise kizmak mantiksiz.
bes parmagin beside ayni oladigi gibi polislerimizde ayni degil. Efendi olanida var mal olanida var .
biraz insafli olup , bütün polislerimizi ayni keseye koymayalim. her meslekde olur cürükleri.
ben hakimlere kiziyormuyum AYM deki hakimler yamuk yapti diye?
Essegi önce saglam kaziga baglayacaksin . hirsiza imkan birakmayacaksin. yada sigorta
empati yap önce ...sen polis olsan ne yapardin???
Polisler tecavüzcüsü hirzizi katiliyle ugrasirken , biri gelip görmedigim bilmedigim duymadigim hirsizlar oyuncagima zarar vermis derse ne tepki beklerdin. her isi birakip parmak izi falan mi alacaklardi. en fazla yapacaklari tutanak tutup not almak.
arada beni dövdüler sucsuzdum diye yazanlara inanmayin , illa bi laf atismasi diklenme olmusdur.öyle durduk yerde kimse kimseyi dövmez.
ha yok mu arada piskopatlar ? var ! öyleleri zaten belli olur hemen özür dileyip sivisacaksin hakli olsanda , mevlam onun belasinda verir merak etmeyin.zaten o tipler fazla yasamiyor emin olun
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:53 ----------
cevap yazan arkdar istedigi gibi anlamis ,
özet..
baskalari dövmüs polis serbest birakmis
dövenleri niye mahkemeye vermemis onu yazmamis..direk birakan polisler kizmis
bizim polisin USA daki marsallrin yetkisi yokki (allahdan yok )
kolluk kuvvetin yargi yetkisi yok
adam demişki polis geldi hiç haddi olmayan bi uslupla bişeyler söyledi, üslubuna dikkat et deyince de dövdü.
Arkadaşlar merhaba hepinize, geçtiğimiz cumartesi gecesi hırsızlar apartmanın bahçesindeki motorumu çalmak için gidon kilidini kırmaya çalılmışlar ve beceremeyip öylece bırakmışlar, sabah fark ettiğimde alt mesnet ve gidonun yaklaşık 35 40 derece eğilmiş olduğunu gördüm ve bana çıkma parça almama rağmen 700tl girdi, ben daha önceki karakol tecrübelerime dayanarak polise gitmedim acaba yanlışmı yaptım ?