senin gibiler yüzünden gecen sene 100 alırlarken bu yıl 300 alıyorlar, yoksa düzenbazların hasarlarını nasıl karsılayacaklar
Yaptığın hırsızlık biliyorsun değil mi?
Kıyamet yaklaşıyor. İnsanlar yaptığı hırsızlığı alenen ifşa ediyorlar. Allah'ım sen ıslah et yarabbi.
Yukarıdaki mesajımda ''yapmadığımız iş değil'' kısmını hangi organınızla anladınız bilmiyorum,gerçi umrumda da değil ama kısa bir özet geçeceğim bir daha yorum atmayacağım..
Bizim 3 tane kurye motorumuz var,hepsini ehliyetli adamlar kullanıyor ve herhangi bir kazada gereken tutanak tutuluyor ve sigortaya bildiriliyor!
Gelelim sizin anlayamadığınız yere; bu tarz bir olayla 2 defa karşılaştım,
1.si mahallemizin çocuğu (17 yaşında) arkadaşının motorunu alıyor ehliyeti yok,motorun sigortası yok (zaten hurda bişey) aksilik bu ya lüks bir araca yandan çarpıyor! araç sahibi yakasına yapışıyor hasarımı ödeyeceksin diye,çocuk kapı kapı dolaşıp sigortalı motor ehliyetli adam arıyor,son çare bizim işyerine geliyor artık ağlıyor bizimkilerde ilgilenmiyorlar geri dönerken yolda görüyorum çocuğu anlatıyor durumu,dükkandan 1 motorla kuryeyi gönderiyorum kaza yerine tutanak tutturuyorum iş bitiyor.
2.si yakınımızda jandarma karakolu var,sürekli müşterimiz olan askerler hafta sonu izinsiz araç çıkarıyorlar dışarı (ford transit) yemek için işyeri önüne park ediyor geri manevra sırasında kuyumcunun janjanlı arabasına köşeden sürtüp derince çiziyor,kuyumcuda illet biri tutturuyor kapıyı komple değişeceksin diye (az uz para değil) aracı ww tiguan,jandarma aracında da sigorta ne gezer! bende askerlik yaptığım için bilirim psikolojisini.. kuyumcuyu çektim kenara motorla çarptık say dedim tutanak tutuldu yine zararlar karşılandı..
Başımıza gelenler bundan ibaret dostlar. Sizin ne olarak gördüğünüz ZERRE umrumda değil! Birgün olur ya (Allah yaşatmasın) başınıza buna benzer bir iş gelir (sizin gelmezse eşinizin dostunuzun başına gelir) O zaman empati kurup ne demek istediğimi anlarsınız.