Hırsız Genclere Duble 2x Dayak :)

bu aralar bizim burada asayiş adına hiç birşey yok. daha önceki konuların altına attıgım cevaplarda da bunu belirtmiştim.. bugun motorsikletimi çalmaya çalıştılar.
çalıştığım yer eski bir avm. giriş kapısının önüne hep park ederim motorsikletimi. büroma yakın bizim şirket merkezi bulunmaktadır. bir kaç malzeme bırakmak için merkez şubeye geçmiştim yayn olarak. (yakın oldugundan dolayı). 30 dk kadar oyalandıktan sonra tekrar büroma döndüm. dönerken avm önünde 2 genc tahminimce birinin yaşı 16 diğerinin 19 yaşları. soytarı tipli iki kişinin motorsikletimi kurcaladığını farkettim. bende merak edip bakınıyorlardır diye düşündüm ilkinde sonra biraz daha detaylı bakınca tornavida ile disk kilidini kırmaya çalıştıklarını farkettim.. hiç paniklemeden soğuk kanlılıkla yaklaştım onlara sessizce ikisini oracıkta "ne yapıyorsunuz siz" dedim. "abe dedi biri" başkada birşey diyemedi çünkü benim sabrım taşmıştı ve öfkeme yenik düşmüştüm allah ne verdiyse ikisine temiz güzel bir dayak çektim. bu olaylar olurken kapı agzındaki komşumda yardıma geldi ilkinde ayırdı hırsız bunlar diyince o da tutamadı kendini. anlayacağınız eşek sudan gelinceye kadar temiz bir dayak attak. kaş göz agız burun ne varsa girdik. bu güzel dayktan sonra 155 i aradik. memur arkadaslar gelip bunları aldı bizide aldilar karakola şikayetcimisiniz diye evet sikayetci olduk. karakolda epey oyalandık. o sürec icinde cocuklardan biri sanırsam babasını aramış yada birileri haber vermiş. belli bir süre bunun babasıda gelip karakol içinde temiz bir dayak cekti. işin ilginc yanı babası şikayetinden vazgecme dedi. bu it herifi adam edemedim belki devlet adam eder biraz icerde yatsın aklı başına gelsin gibisinden muhabbetlerde bulundu. hep denk gelmek istedigim bir konuydu bugun nasip oldu..
1 hafta veya daha fazla motorsiklet kullanamayacak gibiyim... sol elim şişik..
10750063_10205378307154767_3654797323683026804_o.jpg

10253741_10204839467644116_5024357489433107651_n.jpg

şunuda eklemek isterim 2-3 aya kalmaz bu hırsızlar salıverecekler.. bir daha hırsızlık yaparlarmı bilemem..
motorsiklete biraz zarar var. disk yamulmuş. disk kaliperleri zarar görmüş. ve vites pedalını yamultup bozmuslar.

disk kilidinin son hali.
12310527_10207954602760547_7183584551805446951_n.jpg

Son düzenleme:
kardeşim içimin yağları eridi. ellerine sağlık, valla o elini burda olsanda öpüp öpüp alnıma koysam. şu avmnin kamerası falan yok mu? koyda şuraya az daha yağlarımız erisin videoyu izlerken :pl:. geçmiş olsun.

ellerine sağlık. itin babası bile bezmiş ama bu ülkede kanun falan yok kardeşim o adam 3 aya kalmaz çıkar. aynı tas aynı hamam

Motosikleti
Dominar 250
Ellerinize sağlık
her zaman yazarım disk kilidi kullanıyorsanız alarmlı olanlardan kullanın

Ahhaha icimin yaglari eridi :D
Bende arabayi caldirdigimda ifade verirken polis nezaretin icindeki kamerayi gosterdi 'bak bu çipte motor hirsizi' dedi anasini sevin abi ellerinize kollariniza saglik demistim
-Ellerine kollarina saglik :D

heyytttttt be koçum benim be ilahi adalet bu işte, elleriniz dert görmesin orda olsam 1 postada ben kayardım. allah tuttuğunuzu altın etsin :))))) hatta içeri götürüp şeriat kanunları geleği 1 elinizi keseceğiz diyip bir altlarına sıçırtsaydınız keşke...

Sti

Okurken aklimda bi kac senaryo canlandirdim,senarist olsam bi kac job ve envai cesit kazikli sahnelerde koyardim sanirim,ellerinize saglik hirsizlik yasinin bukadar dusmesi ulkede asayis adina cok buyuk sorunlarin oldugunu bir kere daha gosterdi.

Ellerin dert görmesin kardeşim :) İlk defa güzel bir haber okudum bugün sonunda :p

Eline sağlık key,fle okudum. Allah bütün motorculara böyle dayak atmayı nasip etsin :)

Eldiven kullansaydınız eliniz böyle olmayacaktı.Kötü örnek olmuş :) Geçmiş olsun.

Güzel kardeşim süper olmuş ama niye elini bulaştırdın, direk odunla dalacan ve sakat bırakacan, polis geldiğinde ambulansla götürsün şerefsizleri.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tuttuğun altın olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar