Hippi Kaplaması! :)

Çok güzel olmuş. Çanta da kaplansa bence de güzel olur. Koltuk sa açık bir renk seçilerek tek renk olarak değiştirilirse efsane olur derim. Bu hali ile de müthiş gene belirteyim. Güle güle binin.

Çok güzel olmuş. Çanta da kaplansa bence de güzel olur. Koltuk sa açık bir renk seçilerek tek renk olarak değiştirilirse efsane olur derim. Bu hali ile de müthiş gene belirteyim. Güle güle binin.

Aynen katılıyorum hatta ayak koyma yerlerine de bişeyler olabilir belki

Valla çok güzel olmuş, ayrıca kızların çoğu için bi cbrlı motorcudan daha fazla giderin var :)

Son düzenleme:
http://www.mynet.com/haber/guncel/ataturk-cikartmasinin-cezasi-belli-oldu-872614-1

okumanızı tavsiye ederim :) güzel olmuş bu arada eline sağlık

süper olmuş. Elinize sağlık. Keşke grenajları sökerek yapsaydınız. Ama fotoğraflarda kusur yok gibi duruyor. Siz bakmayın orjinali güzelmiş diyenlere. O orjinallerden 5 bin tane var sokaklarda. Sizinkinden bir tane.

Grenajları sökmemize gerek kalmadı aslında ama dediğiniz gibi grenaj sökülerek yapılsa çok daha iyi olurmuş. Teşekkür ederim yorumunuz için, sokakta bir tane olmak mutlu ediyor :)

Teşekkür ederim. Koltuk fikri aklıma yattı elime para geçer geçmez araştırmaya başlayacağım. :)

Valla çok güzel olmuş, ayrıca kızların çoğu için bi cbrlı motorcudan daha fazla giderin var :)
Ben kız olsam şahsen cbrlıyı seçerdim :p CC'sinede bağlı :D

keşke motorun orjinal rengi beyaz olsaymış dedirten çalışma. Tebrik ederim çok güzel olmuş

Teşekkür ederim herkese tekrardan. Arka çantayı kaplamayı bir süre ertelediğim için, çantayı çıkarıp kullanıyorum bir süredir. Koltuk için bir tasarıma başladım! :)

Arkadaşlar bir bilgilendirme yapayım;
Okula giderken suni deriden imal edilmiş omuz çantamı takıyorum. Omuz çantası olduğu için grenajın sağına veya soluna denk geliyor. Ben hep sağ tarafta tutuyorum, geleceğim nokta şu: 3-4 gün sürtünmeyle çantam o bölgeyi beyazlattı. Diğer tüm bölgeler yağmur/çamur görmesine rağmen sapasağlam fakat orası kusurlandı. Şu iki hafta içinde yeni baskıyla düzeltmeyi düşünüyorum, böyle bir çalışma yapacak arkadaşa uyarı niteliğinde olur umarım. Sevgiler. :)

Hocam eline saglik guzel calisma olmuş. Bahsettigin kusurdan kurtulmanin yolu uzerinden şeffaf kapmala yapmak yoksa her surtunmede ayni seyi yasayacaksindir. Ayrica bilmeni isterim bu halde cevirmeye girip kıl bi memura denk gelirsen moralini bozmak istemem ama en iyi sartlarda orada sana tum kaplamayi söktürür terslik yaparsan ceza yazip motorunu bile cektirebilir bilgin olsun.

Hocam eline saglik guzel calisma olmuş. Bahsettigin kusurdan kurtulmanin yolu uzerinden şeffaf kapmala yapmak yoksa her surtunmede ayni seyi yasayacaksindir. Ayrica bilmeni isterim bu halde cevirmeye girip kıl bi memura denk gelirsen moralini bozmak istemem ama en iyi sartlarda orada sana tum kaplamayi söktürür terslik yaparsan ceza yazip motorunu bile cektirebilir bilgin olsun.

Dostum fikrin harika gerçekten düşünememiştim bunu. Nerden temin edebilirim şeffaf kaplamayı?
Elektrikli olduğu için scooterim henüz hiç bir çevirmeye girmedik, bu kaplamanın hukuki bölümünü de hiç bilmiyorum açıkçası...

Bu arada beraber olduğumuz hiç fotoğraf yoktu bir tanede beraber çekildiğimizden ekleyeyim;

1486727_10202379079735990_2090443116_n.jpg

Son düzenleme:
Bu kaplamayı arabalara cam filmi çeken yerlerde bulabilirsin daha sağlam olsun diyorsan kaput koruma olarak kullanılanlarıda var. ürünler pahalı değil ama arabalara uygularken çok fazla el emegi istiyebiliyorlar tanıdık biyer bulabilecek olursan motosikletin için gidecek malzemenin bedeli en fazla 20 lira.
Benim eski motorda yaptığın uygulama aşağıda göreceğin gibi çizimlerini kendim yapıp bir reklamcı da 2 yan grenaj far kısmı ve numaraları 3 sene kadar önce 30 liraya bastırmış kendim uygulamıştım. Kullanım sırasında aşınmalar olacağını bildiğim için üzerine bahsettiğim gibi kaplama yapmıştım ve ne solma ne de yıpranma oldu bu şekilde.
Motorla çevirmeye girdiğimde bizim bölgeye yeni atanmış bi memur arkadaş sıkıntı çıkarmaya kalkmıştı daha sonra diğer memur arkadaşların araya girmesiyle sıkıntı giderilmişti :)

Motorun yalnız yada benimle hiç fotografı olmamış yaw o baskılı haliyle :( bizim hatunun fotosunu buldum onu ekleyeyim

Senin motorun kaplamasıda harika görünüyor. Dediklerinizi uygulayacağım, sonucu bildiririm, teşekkürler :)

Rica ederim, Sonuç tecrübe ile sabit olmasına rağmen paylaşımlarını bekliyoruz kolay gelsin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar