Hiflo markasının ürünleri hakkında...

Arkadaşlar 13bin km ye gelmiş burgmanımın hava ve yağ filtresinin değişim zamanı geldi. Başlıktan da anlaşılacağı üzere bu markaya rastladım. Sebebi belli uygun fiyatlı oluşu. Suzuki sağolsun kıytırık bir hava filtresine 120 tl fiyat çekiyor Hiflo marka olanı ise 50 tl. Yani arada ciddi bir fark var. Merak ettiğim kısım acaba bu markanın ürünlerinin kalitesi nedir? kullanan arkadaşlar var mı?

Güzeldir, çiçektir. Motorumda kullanıyorum, 1.sınıf bir filtredir. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Benim bandit ile aynı yağ filtresi sanırım.. Çinde ararken iki motor da aynı başlık altında çıkıyor... Ben çinden 7 tane yağ filtresi getirttim... Tanesi 18 tl ye felan geldi.... Şuan 3. filtreyi kullanıyorum... Motorumda 82.000 km de... Hava filtresi ayrı bir mevzu ;-)

Yağ filtresini kullandım, kaliteli bir ürüne benziyordu. Ayrıca fabrikasına bilgi edinmek amacıyla gönderdiğim mesaja da anında yanıt geldi.

Hiflo, piyasada bulabileceğin en derli toplu ve fiyatına göre kaliteli filtredir. Kullanmakta sakınca yok. Her Japon motor için neredeyse birer modeli vardır. Tercih etmekten çekinmeyin. Kilerci Motorlu Araçlar'dan temin edebilirsiniz.

bende benellide kullanmayı düşünüyorum. Sanırım HF 303 uyuyormuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar