Hidrolik Seviye Gösterge Camı Kırıldı

Kanuni Cheetah 125 motorumun Ön Fren Hidrolik Seviye Gösterge Camı Kırıldı. Bu camı nereden temin edebilirim . Şimdiden Teşekkürler...

Motosikleti
Hero X Pulse 200
bir arkadaşımın başına gelmişti, o camın çapında tıpa alıp oraya takmıştık. en ucuz böyle çözersin, yada o parçayı komple değiştiriceksin.

Camı bulmak zor, benim de başıma geldi (benim hatam, hidroliği çok doldurdum) tamirci arkadaş plastik tıpa buldu tam oraya göre, çift conta ile taktı. Hidrolik seviyesini göremiyorum artık. Ama herhangi bir sorun yok sızdırma falan yapmıyor.

Deliğin çapına hangisi uyarsa 5 yada 10 kuruş tıkayıp terasonla sıva..yada hiç uğraşma yeni bi hazne al fazla para değildir kanuni yedek parçaları.

Hocam Ben Sıvının Seviyesini Görmek İstiyorum Tıpa Şeffaf Değil Beyaz Onu İnternette Gördüm 2 TL Gibi Ucuz Bir Fiyata Ben Cam Arıyorum...

Dostum saatçilere bak. Orda saat camı kestirip yapmıştı bir arkadaş. Olmadı üst merkezde çok pahalı olacağını sanmam.

Üst merkez 30-60 tl arası bu tarz motorların. Ben bulamadığımdan (acil olarak yola çıkmam gerekiyordu, ilçede bulamadım, ön frensiz de yola çıkamayınca) tıpa taktırmıştım, sonra da kaldı öyle.

şeffaf pvc plexi yada mika tarzı birşey bul hafif ısıtıp makasla kes 2 mm lik bir parça olsa yeter kenarlarını güzelce tinerli bezle temizle çift karışımlı arap yapıştırıcıları var onunla etrafından yapıştır yarım saat sonra kullanabilirsin aynı sorunu bende yaşadım bu şekilde cözdüm pendik ist bölgesine yakınsa uğra 10 dk da halledelim dicem ama ulaşamazsan da çoğu nalbur ve 1 milyoncuda üzerinde arapça yazan bu yapıştırıcı mevcut dediğim şeffaf malzemeyide reklamcılardan bulabilirsin para verilecek birşey değil zaten

Motorcuya git macun gibi yapiskan birsey suruyo oraya sevmem ben onu dersen 5-10 kurus koyabilirsin. Icim rahat etmedi dersen 50 tl verip yenisini al

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar