- Konu Yazar
kapağı açıp da ekleme yapmayın. yağ değişmesi gerekiyorsa bu profesyonel bir iştir. motor yağı gibi üstten dökelim değildir. o kapağın açılmaması lazım. servise giderseniz balatanız mı bitmiş yağınız mı eksilmiş bakarlar. eğer yağ eksilmişse nedenini sorun. kaçak varsa baktırın. fakat dediğim gibi öyle kapağı açayım da üstüne ekleyeyim şekilde olmaz fren hidrolikleri.

kapağı açıp da ekleme yapmayın. yağ değişmesi gerekiyorsa bu profesyonel bir iştir. motor yağı gibi üstten dökelim değildir. o kapağın açılmaması lazım. servise giderseniz balatanız mı bitmiş yağınız mı eksilmiş bakarlar. eğer yağ eksilmişse nedenini sorun. kaçak varsa baktırın. fakat dediğim gibi öyle kapağı açayım da üstüne ekleyeyim şekilde olmaz fren hidrolikleri.
@telike arada 10 numara yorumların oluyor ama böylede yorumlar yapabiliyorsungit geller mi yaşıyorsun
![]()
hocam teşekkür ederim. kişisel ustamın birebir söylediğini aktarıyorum. ustam öyle tahmin edeceğiniz gibi paragöz birisi değil hemen bana getir kitliyim tarzında çalışmıyor. hatta bana söylediği; balata değişiminde gelirsin beraber yaparız hem balatayı hem yağı değiştirmeyi öğretirim sana. en çok yapılan hatalardan birisidir, açma sakın dedi. onun bu tavsiyesi üzerine ben de bilgilendirme yapmak istedim.
fren yağını da özellikle sordum. çünkü yağ gösteren cam eskimeden dolayı saydamlığını yitirmiş ben farkedemedim. "acaba" diyip gittim sordum.
saygılar
Merhaba;
Yanlış anlamayın ama bu ustaya bence tamamen güvenmeyin. Paragöz değildir, iyi birisidir ama belli ki çokta bilgili birisi değil.