hiçe saydığımız sivrisinek'in müthiş önemi!!!!

Her canlı Allah’ı tesbih etmektedir” sözü Prof. Dr. Galin Biserof Asenof’u araştırmaya iter. Kur’an-ı Kerim’i incelediğinde Bakara Suresi 26. ayette geçen sivrisinekleri araştırmaya başlar.
Sivrisineğin kanat sesini önce lazerli bir mikrafon yardımı ile kaydeder sonra sesi yavaşlatarak insan kulağının algılama ve konuşma ritmine indirir ve kulaklarına inanamaz…

http://www.sitem.gen.tr/forumlar/archives.php/sivrisinegin-zikri/26658

birde ALLAH C.C ZİKREDEN PAPAĞAN

http://www.akilli.tv/video/361663/Allahi-Zikreden-Papagan-Izleyin-Muthis.aspx

YORUMLAR İSE SİZLERİN...

Paylastigin icin tesekkurler...
guzel ihlas guzel sanattir...
guzel sanatsa cenin-i insandir...
yaradanin sanati ibadet-i evla dir...
evladan guzel tapilacak mevladir...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sinekler sanırım leşlerin kokmasını önlermiş meyvelerin geç kurtlanmasını sağlarmış bayağı faydası varmış aslında...

çok garip:rendeer:paylaşımiçin teşekkürler:rendeer:

hocam bu mudur önemi?? zikir çekmesimi yani? bunun bilim adına bir önemi var mı?

Super Moderator
Şu sivrisinekler de olmasa neye gülecekmişiz...:mrgreen:

ilgi çekici gerçekten.

kimilerinin Allahın kudretini birkez daha anladığı

kimilerinin de GÜLDÜĞÜ

gayet güzel bi paylaşım

birde buna bir bakın !!!! buda çok komik olmalı !!! bana göre gülünecek bir tarafı yok...

bencede gülünecek birşey yok .ilgi çekici ve iyi bir videoydu:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:49 PM ----------

Şu sivrisinekler de olmasa neye gülecekmişiz...:mrgreen:

anlayana saz anlamayana sivrisinek bile az eeeeeeeeeeeee ne demişler :rendeer:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Bakara Suresi 26. Ayet:
Allah, bir sivrisineği, ondan daha da ötesi bir varlığı örnek olarak vermekten çekinmez. İman edenler onun, Rablerinden (gelen) bir gerçek olduğunu bilirler. Küfre saplananlar ise, “Allah, örnek olarak bununla neyi kastetmiştir?” derler. (Allah) onunla birçoklarını saptırır, birçoklarını da doğru yola iletir. Onunla ancak fasıkları saptırır.

kanat seslerinin nasıl çıktığına takılmaya gerek yok, Allah' ın varlığını ispat için bu kadar detaya inmeye de gerek yok.
isterseniz sivrisinek gibi basit(!)(yine de mükemmel ötesidir) bir örneğe bakın, isterseniz daha gelişmiş canlılara... insana, dünyaya ve şu koca kainata bakmasını bilen her göz, yaratıcısının kudretini anlar ve ona iman eder.

muratalagöz' Alıntı:
hocam bu mudur önemi?? zikir çekmesimi yani? bunun bilim adına bir önemi var mı?
öldükten sonra bilimsel kısmının ne işe yaracağını, hatta bilimsel olmanın ne işe yaradığını da hep beraber göreceğiz :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hani zat a demişler, adamın biri gelmiş bin tane delil ile Allah'ın varlığını ispat ediyor diye. Zat da demiş demekki adamın bin tane şüphesi vardı, benim şüphemde yok delile ihtiyacımda :wiinkk:

Hani sivrisineğin kanadını lazerli mikrofonla (o nasıl birşeyse) filan kurcalamaya gerek yok, bu yazıyı yazan parmağım, aldığım nefes ve daha neler neler.

Kulaktan dolma ve kaynaksız bilgiler ile dinleri ve inançları komik duruma düşürmeyin, güldürmeyin inanmayanları bize.

Olcan ın güldüğü de bu ama uzun uzadıya anlatmamış işte :)

Son düzenleme:
Super Moderator
birde buna bir bakın !!!! buda çok komik olmalı !!! bana göre gülünecek bir tarafı yok...

http://video.eksenim.mynet.com/ekin_nur2009/Zikir-Ceken-Papagan/361978/

Evet, oldukça komik...:queen:

Normalde, bugüne kadar neredeyse hiç yazmışlığım yoktur bu tip, banim hassas gördüğüm konulara, ama lazerli mikrofon, zikirli papağan gibi deli saçması zımbırıklar, bir ciddiyeti amaçlayarak açtığınız konuları gülünçlükten de öte, oldukça komik yapıyor...

Müsadenizle, ben şu papağana bir posta daha kopayım...:mrgreen:

Madem inancınız sağlam içinizde Allah sevgisi var..o zaman şüpheniz mi var da bu tür abukluklarla varlığına kanıt arıyorsunuz?

Müsaade varsa ben de kopacağım..

tam böyle dememişler hacı, acık karıştırmışsın ya neyse, videoyu komik mi buldun ibretlik mi anlaşılmadı tam :) hayırlısı olsun.

anlayan o kadarınıda anlardı ama neyse .hacı kim bu arada :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:23 AM ----------

Evet, oldukça komik...:queen:

Normalde, bugüne kadar neredeyse hiç yazmışlığım yoktur bu tip, banim hassas gördüğüm konulara, ama lazerli mikrofon, zikirli papağan gibi deli saçması zımbırıklar, bir ciddiyeti amaçlayarak açtığınız konuları gülünçlükten de öte, oldukça komik yapıyor...

Müsadenizle, ben şu papağana bir posta daha kopayım...:mrgreen:

sende gülmeye devam et tekrardan söyleyelim o zaman anlayana saz anlamayana sivrisinek,papağan az?:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:26 AM ----------

Madem inancınız sağlam içinizde Allah sevgisi var..o zaman şüpheniz mi var da bu tür abukluklarla varlığına kanıt arıyorsunuz?

Müsaade varsa ben de kopacağım..

varlığa kanıt arama gibi bir durum olduğunu sanmıyorum .ispat gibi bir durumda yok .yalnızca ilginç bir paylaşım var .bence daha fazla komikliğinizi gülünç hale getirmeyin.:cat::rendeer:

yaratılan her şey amaca hızmet için yaratılmıştır bunun bılımsel acıklamasıda vardır.ilimsel acıklamasıda paylaşım güzel demekle yetınebılırız aksı taktırde söylenece yada anlaşılacak yanlış bır ifade bizi gercek olan ayet le ihtilafa düşürebılırki ALLAH muhafaza etsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar