Hiç vitesli motosiklet sürmeyen biri başlangıç motoru olarak vitesli mi almalı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
peki benim boyum 1.82 ne yapmalıyım ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------

birde bu vergi yılda ikiye bölünüyor değilmi ?

evet vergi yılda 2 kere ödenir yani bir 6 ay 55 diğerinde 55 olaraktan :)

1.82 commuter cross sınırı gibi şimdi işler değişti

cross almayı düşünür müsün:silent:

iuuq_NV_003_SL_cq_SL_cmphtqpu_SL_dpn0_SK_75_KP_JJVx6Yhp0UJpKNFbCj3J0BBBBBBBBJ7N0FfHjoSfiC5l0t27110Hbncbs&3CNpups&3CDsptt&3CIpoeb&3CUfscbsv&3CDSG561S&3C3122&3C&3C3_SL_kqh.jpg

küçük ilçelerde köy ve kasabalarda kullanışlıdır araziye uygundur ama uzun yola gelmezler :)

sizin oralarda cross bulmak zor olabilir ama

alacağın model şöyle bir şey olacak mesela

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-zongshen-guclu-arazi-motoru-cross-177786083/detay

gerek yok dersen hiç karıştırmayalım commuter'la devam et

evet vergi yılda 2 kere ödenir yani bir 6 ay 55 diğerinde 55 olaraktan :)

1.82 commuter cross sınırı gibi şimdi işler değişti

cross almayı düşünür müsün:silent:

http://f.internetara.com/onbellek/1...&3CUfscbsv&3CDSG561S&3C3122&3C&3C3_SL_kqh.jpg

küçük ilçelerde köy ve kasabalarda kullanışlıdır araziye uygundur ama uzun yola gelmezler :)

sizin oralarda cross bulmak zor olabilir ama

alacağın model şöyle bir şey olacak mesela

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-zongshen-guclu-arazi-motoru-cross-177786083/detay

gerek yok dersen hiç karıştırmayalım commuter'la devam et

hiç gerek yok valla be abi :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:11 ----------

mondial drift:cat:

öyle olucak büyük ihtimal :cat:

bende hiç vitesli motor sürmedim dün akrabanın 150 cc lik vitesli motorunu alıp baya kullandım okadar aman aman bir sıkıntı değil trafikte eğer tedirgin oluyorsan en kötü arabalar gibi beklersin alışma sürecinde

Dostum açıkcası bisiklet surmeyı biliyorsan bu motoru öğrenmen en fazla 1 2 gün. Araba sürmeyi biliyorsan 1 saat zaten araba suruyorsan trafık sıkıntın olmaz.

Ben teşekkür ederim ayrıca ne demek.

Katılıyorum kendimden bildiğim içim :D

9 yıldır aktif olarak araba kullanıyorum 27 yaşındayım.En son bisiklete 15 yaşında binmiştim scoter tarzı motora 2 3 defa binmişimdir oda yazlıkta 2 tur atıp gelme şeklinde.Bu sene ehliyet almaya karar verdim A2 ve ilk vitesli motorun üstüne oturduğumda sanki yıllardır kullanıyormuşum gibi bir hisle stop ettirmeden motoru kolayca sürdüm 2 3 dk kadar filan sürdü alışmam değişik geldi bu kadar kolay alışabileceğime kendim inanmamış biri olarak şaşırmıştım :D

kendine ne kadar güveniyorsun, kendine ne kadar hakim olabiliyorsun, öncelikle bunları bilmen lazım.
ben ilk cbr 250r ile başladım, 7bin km dir de devam ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar