Hiç konusunu bulamadığım Yuki yk 10-9 gold fox

Merhaba arkadaşlar, öncelikle ben Ankaradan motorsikletle yeni başlamış bir bayan sayılırım ki bu Ankara trafiğin de sürerek ve kaza yaparak gittikçe tecrübe edinip acemilikten çıkmaya başladığımı düşünüyorum :D her neyse ben motoru 2.el aldım konu başlığında da belirttiğim gibi yuki yk 150-9 gold fox. Bana pek hayırlı gelmedi ilk zamanlar biraz boyum kısa olduğu için yokuşlarda zorlandım ve sürekli arızalı bir süreci oldu. Sanırım aldığım kişi de pek özen göstermediğinden dolayı böyle.. Göstergesini yaptırdım, debriyajı bozuluyordu onu yaptırdım far düğmesi onu yaptırdım desem bişyler oluyordu işte kaza yapıyorum bi sorunları oluyordu. Her neyse gel gelelim neden bu motorlar hakkında pek fazla bir bilgi yok? Kullanan var mı? Ben ne kadar yakıt harcadığını bilmiyorum. Harcayanlar ne kadar harcıyor? Az yakıyor gibi.. birde 100de acaip titriyorum öyle böyle değil.. zaten 150lik motor ne bekliyorsun diceksiniz.. doğru. En çok merak ettiğim de bu uzun yolda sıkıntı yapar mı ? Mesela ankara-karabük arası gitmek istiyorum oralarda güzel yeşilliklerle biraz dağ bayır dolaşmak için dayanır mı? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar