Elinize sağlık , titreşim çoğu tutacakta da bildiğim kadarıyla kamerayı bozuyor biraz şans işi sanırım arkadaşlarımın hiç birinin bozulmadı ama korkutuyor insanı. İşçiliğinizi bizle paylaştığınız için teşekkürler.Bu projede motosikletim için çok sağlam ve asla telefonu bırakmayan bir motosiklet telefon tutucusunun yapımını gösteriyorum. Elinde alet edevat olanlara şiddetle tavsiye ederim çok sağlam oldu gerçekten. Herkese iyi seryirler.
Hocam elinize sağlık güzel olmuş bir eklemede ben yapayım telefon takılan yerin altına kauçuk yada lastik bir malzeme konulsa daha iyi olur titreşimi absorbe etmek için yoksa uzun kullanımda telefonunuz zarar görecektir.
Ben telefonumu hiç motosiklete takmıyorum. Navigasyon için intercomdan sesli tarif alıyorum. Bugüne kadar sadece 1 kere yolu bulamayıp durup telefona baktım. Sonra yine sesli tarifle gidip buldum. Kameraların bozulması olayı korkutuyor açıkçası.
Elinize sağlık , titreşim çoğu tutacakta da bildiğim kadarıyla kamerayı bozuyor biraz şans işi sanırım arkadaşlarımın hiç birinin bozulmadı ama korkutuyor insanı. İşçiliğinizi bizle paylaştığınız için teşekkürler.
Elinize emeğinize sağlık, harika bir video olmuş.
Teşekkür ederim.Ellerinize sağlık. Oldukça başarılı bir telefon tutucu olmuş.![]()
Hocam Bende Mekanikçiyim ilgi ile izledim.Bu projede motosikletim için çok sağlam ve asla telefonu bırakmayan bir motosiklet telefon tutucusunun yapımını gösteriyorum. Elinde alet edevat olanlara şiddetle tavsiye ederim çok sağlam oldu gerçekten. Herkese iyi seryirler.