Hiç böyle bir telefon tutucu gördünüz mü?

Bu projede motosikletim için çok sağlam ve asla telefonu bırakmayan bir motosiklet telefon tutucusunun yapımını gösteriyorum. Elinde alet edevat olanlara şiddetle tavsiye ederim çok sağlam oldu gerçekten. Herkese iyi seryirler.

Hocam elinize sağlık güzel olmuş bir eklemede ben yapayım telefon takılan yerin altına kauçuk yada lastik bir malzeme konulsa daha iyi olur titreşimi absorbe etmek için yoksa uzun kullanımda telefonunuz zarar görecektir.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben telefonumu hiç motosiklete takmıyorum. Navigasyon için intercomdan sesli tarif alıyorum. Bugüne kadar sadece 1 kere yolu bulamayıp durup telefona baktım. Sonra yine sesli tarifle gidip buldum. Kameraların bozulması olayı korkutuyor açıkçası.

Titreşim kameranı bozacak. Ürün bence güzel olmadı ama işçiliğin çok güzel. İzlemesi çok keyifli.

Bu projede motosikletim için çok sağlam ve asla telefonu bırakmayan bir motosiklet telefon tutucusunun yapımını gösteriyorum. Elinde alet edevat olanlara şiddetle tavsiye ederim çok sağlam oldu gerçekten. Herkese iyi seryirler.

Elinize sağlık , titreşim çoğu tutacakta da bildiğim kadarıyla kamerayı bozuyor biraz şans işi sanırım arkadaşlarımın hiç birinin bozulmadı ama korkutuyor insanı. İşçiliğinizi bizle paylaştığınız için teşekkürler.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Elinize emeğinize sağlık, harika bir video olmuş.

Hocam elinize sağlık güzel olmuş bir eklemede ben yapayım telefon takılan yerin altına kauçuk yada lastik bir malzeme konulsa daha iyi olur titreşimi absorbe etmek için yoksa uzun kullanımda telefonunuz zarar görecektir.

Ben telefonumu hiç motosiklete takmıyorum. Navigasyon için intercomdan sesli tarif alıyorum. Bugüne kadar sadece 1 kere yolu bulamayıp durup telefona baktım. Sonra yine sesli tarifle gidip buldum. Kameraların bozulması olayı korkutuyor açıkçası.

Elinize sağlık , titreşim çoğu tutacakta da bildiğim kadarıyla kamerayı bozuyor biraz şans işi sanırım arkadaşlarımın hiç birinin bozulmadı ama korkutuyor insanı. İşçiliğinizi bizle paylaştığınız için teşekkürler.

Elinize emeğinize sağlık, harika bir video olmuş.

Yorumlar için teşekkür ederim, Videoda göstermedim ama kepçelerin içine ve tabana 3m eva faom yapıştırdım. Becerebilirsem onunda fotoğrafını eklerim buraya. Braket sacını yay çeliğinden yaptığım için motorun titreşimiyle telefon tutucu aslında salınıyor hafif hafif hiç darbe gelmiyor telefona. Becerebilirsem onunda videosunu eklerim.

Ama videoda da belirttiğim gibi aslında bu aparata ben yol bilgisayarımı monte edeceğim. Video çekeceğim gün atölyeye götürmeyi unuttuğum için maalesef telefonu monte edip çekmek zorunda kaldım.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Ellerinize sağlık. Oldukça başarılı bir telefon tutucu olmuş. (y)

Motosikleti
yok:(
iyi kötü bişeyler üreten adama hasret kaldık. ellerinize sağlık

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Cep telefonu cepte taşınır. Saniyelik göz kayması kazaya sebebiyet verebilir.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Iphone kameralari icin sahane bir katil .

Maalesef titresim sönümleyicisi olmayan telefon tutuculari güncel telefonlarin kameralarinin analog odaklama sistemlerine zarar veriyor.

Hocam Bende Mekanikçiyim ilgi ile izledim.
Elinde Alet edavat olan derken güldüm :)))
Elinde Torna - Freze - Matkap - Pürmüz - Canavar olan herkes yapabilir :))

Motosikleti
cbf 150
Motorumda dijital hiçbir gösterge olamaz ben analog adamım hayabusa aşktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar