Hic bir zaman kaza yapmayacagim

Soyle donup bi motor surdugum zamanlara baktimda.. gercekten motor surmek yetenek isi, ayni futbol gibi. bende neymar gibi yetenekli bir motor surucusuyum. 12 yildir motosikletten dusmedim, elim bile kanamadi. Belkide dunyanin en dikkatli, zevki, yetenekli surucusuyum.

Bunu nasil mi basardim? Zihinsel ozelliklerim cok guclu. Mesela futbolcularda da o vardir. Oyun görüşü, agresiflik, hırçınlık, pozisyon bilgisi vs.

Bende bu konularda ustayim. Hic bir zaman kendimi tehlikeye atmadim.

Kisacasi motor şeytan işi falan degildir. Motor riskli degildir. Ben hayatim boyunca kaza yapmayacagima söz veriyorum burda, yemin ediyorum kaza yapmayacagim

Soyle donup bi motor surdugum zamanlara baktimda.. gercekten motor surmek yetenek isi, ayni futbol gibi. bende neymar gibi yetenekli bir motor surucusuyum. 12 yildir motosikletten dusmedim, elim bile kanamadi. Belkide dunyanin en dikkatli, zevki, yetenekli surucusuyum.

Bunu nasil mi basardim? Zihinsel ozelliklerim cok guclu. Mesela futbolcularda da o vardir. Oyun görüşü, agresiflik, hırçınlık, pozisyon bilgisi vs.

Kisacasi motor şeytan işi falan degildir. Motor riskli degildir. Ben hayatim boyunca kaza yapmayacagima söz veriyorum burda, yemin ediyorum kaza yapmayacagim

Hiç kaza yapmayan 50 yıllık bir sürücü ustamıdır. Ustadır usta peki 51. yılında 3 şetifli yolun ortasında 80 ile seyrederken aniden önüne sagından veya solundan biri kırarsa kaza yapmaz mı ustadır kaza yapmaz.

bize de özel ders verebilir misiniz acaba ? Forum üyelerinin buna ihtiyacı var özellikle benim.
Sinek gibi ordan oraya yapışıyorum :))
troller arttı kış geldi böyle oldu

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hoş geldin Clark Kent.
Geç şöyle boş bir yere otur.
Ayrınmenle kedi kız az sonra burda olur.
Beklerken bişey içmek istersen dolapta prozac ve zhedon var.
Rahatına bak.
Kendi forumunmuş gibi davran.

Neymar futbolcuydu yanlış hatırlamıyorsam.

Motosikletin neymarıyım demek istemişsiniz.

Böyle düşünüyorsanız bu alana yönelik isminizi yazdırmanız gerekir.Güzel işler başararak.

Ancak öyle neymar gibi tanınabilirsiniz.

Şimdiden kolay gelsin.

- derdi rahmetli motorcu .

Donanımhaberi basan 13 yaşındaki troller buraya da dadandı maalesef artık bu forum iflah olmaz:(

Ben profesyonelim diye birşey yok. Sana bağlı olmayan sebeplerden de kaza olur. Bi de yemin ediyor, söz veriyor. Mekanın cennet olsun.

sözünde durmazsan gelir mezarına hergün rahatsız ederim ama, hani ne oldu şimdi? derim sürekli ona göre !!! :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar