Hibrid Yamaha

Visordown sitesi yeni hibrid Yamaha modelinin fotoğraflarını yayınladı.

İlk hibrid motosiklet için Yamaha ve Toyota birlikte çalıştı. Araç Prius modelindede kullanılan elektrik motoru ve 20bg güçlük içten yanmalı bir motor ile desteklenmiş.

Sıvı soğutmalı, 250cc motor arka tekere gücü aktarırken elektrik motorununda akülerinin şarjını devamlı dolu tutuyor.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• 1819.jpg
    1819.jpg
    13.1 KB · Görüntüleme: 7,037
hıdrıd aracını görmüştük,
fakat fiyat çok yüksekti vergilerden dolayı,

eğer buda aynı özellikte olup fıyatı piyasanın en lüks motorları ile aynı olacak ise,
yani 20 bın lıra fiyat çıkartırsa hiçte beğeni toplamaz...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ulem tam da bizimkiler dizel motoru icat etmislerdi.:pr:

Yapilirmi bu bize yahu?:p

Gülsek mi ağlasak mı ya :) Ben katıla katıla güldüm tabi :p

Bu teknoloji elbet ucuzlayacaktır. Halka malolmuş bir teknoloji olarak görmüyorum ben henüz. Pahalı fiyatlara sitemem etmemek gerek o yüzden.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bizim milletimiz beygirine , ağırlığına bakmaz alır şerefsizim.Sonuçta dizel ya.Elektrikten falan biz anlamazuk.Dizel olsun yeter :pr:

Eğer seri üretime geçerse ve 15-20 fiyar aralığında olursa çok makul.
hem çevreye saygılı ve zararsız hemde fosil yakıtlardan bağımsız gerçekten bu modelin üretilip herkesce tercih edilecek bir düzeye gelişini çok ama çok isterdim.

şimdi ne demeli bilmemki bu araçları ekonomık olsun dıyemi cıkaracaklar yoksa teknolaji harıkası olarakmı yenı bir secenek olsun diyemi yanı yada sinyaller gelmeye başladımı petrol konusunda yanı ne olursa olsun bizler bu modellerın bir honda cbf modelıne kadar ındırgenmediği sürece ancak bakarız diye düşünüyorum

şimdi eğer bu araçlara devlet tarafından bir kolaylaştırıcı vergi politikası düzenlenirse peynir ekmek gibi satılır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hibrid olsun 4 bin falan olsun alınır :mrgreen:

bizim kanuni de uğraşsın (başta kuryeler olmak üzere ezber bozacak :pr:) dizel jeneratörü motosiklete koymaya yazık .

Eğer seri üretime geçerse ve 15-20 fiyar aralığında olursa çok makul.
hem çevreye saygılı ve zararsız hemde fosil yakıtlardan bağımsız gerçekten bu modelin üretilip herkesce tercih edilecek bir düzeye gelişini çok ama çok isterdim.
Hibrid araçlar ne yazık ki fosil yakıtlardan bağımsız bir şekilde çalışmıyorlar ne yazık ki. Hibrid araçların çalışma mantığı özellikle kalkışlarda, trafik kargaşasında ve düşük hızlarda elektrik motorunun da desteğiyle emisyonu ve benzin sarfiyatını azaltmak. Tabi ki normal benzinli motorlara göre çok daha çevreciler.

hibridte neymiş, gereksiz bi icat... motor zaten az yakıyor. bedavaya mı gitmeye çalışıyor bu adamlar :). yok çevreci olduğu için yapılıyorsa; kimse çevreye zararı daha az diye daha fazla para verip hibrid motor almaz...

iyi bir icat ise getirsinler kullanalım ama bize iş çıkaracak ve zarara verecek işe yaramaz bişeyse şimdiden tşk ediyoruz alamayalım :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar