hayal et sen ve ben ; ikimizde de honda monkey ve nordkapp yapıyoruz . aşırı romantik olmaz mı ?size önerim hem ilk motor olarak hemde ögrenme aşamasında Honda monkey olur
![]()
PW50 | Off-Road Yarış Motosikleti | 50 cc | 2026 | Yamaha Motor
En genç yeni sürücüler için tasarlanan ikonik PW50, tam otomatik şanzıman, basit 2 zamanlı motor, gidonda takılı fren manetleri ve tahrik mili gibi kullanıcı dostu birçok özellikle donatılmıştır.www.yamaha-motor.eu
Bence DL daha romantik olur...hayal et sen ve ben ; ikimizde de honda monkey ve nordkapp yapıyoruz . aşırı romantik olmaz mı ?
uuuuu tabiki olur. Birde danimarka yada norveç ormanlarında mangal yapsakhayal et sen ve ben ; ikimizde de honda monkey ve nordkapp yapıyoruz . aşırı romantik olmaz mı ?
Isındı bak buralar..uuuuu tabiki olur. Birde danimarka yada norveç ormanlarında mangal yapsak![]()
best date everuuuuu tabiki olur. Birde danimarka yada norveç ormanlarında mangal yapsak![]()

bacak boyum nispeten uzun diyebilirim. teşekkür ederim bilgilendirme için bir ara ölçerim kafamda bir şeyler oluşurMerhaba boyum 1.66 demişsin ama boydan daha çok bacak arandan yere olan mesafe seni ilgilendiriyor. Resimdeki ölçü gibi, benim boyum 1.69 ölçü 77 cm ve MT25 de bir ayak yere basarken diğer ayak parmak ucu ile yere temas ediyor. Motosikleti hafif bir rampa bir yerde geri itmek çok zor oluyor.
Bu resimde ise tam boydan ziyade bacak boyunun motosiklette ne kadar önemli olduğu görülebilir.
![]()