hi ! everybody..

herkeze selam arkadaşlar ben biraz babamın malikanesine dalar gibi forum muhabbetine dalmışım :) hata etmişim sorry.
ank-ist arası gidip gelen henüz motor sahibi olmayan,gayet saygılı ve sevgili ayrıca kedileri seven bi kişilik..
kendime azda olsa motorcu diyebilirim çünkü;baltalima'nında polis moral eğitim merkezi önünde 7-8 metre asfalt yalamışlığımız var:queen:

Hoşgeldin Hocam umarım iyi karşılamışızdır merak etme uyum sağlarsın sen de :rendeer: ___KILIÇ___ :pl:

hoş geldin, izmir/karşıyaka dan selamlar
sevgi ve saygıyla kal.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
хей,ahoj, ‏هاى هتاف للفت الانتباه, hallo, فریادخوش امدمثل هالو, salut, hallo, γεία σου , מצלתים, szia, salve, ホーミング魚雷, oi, привет, ćao, zdravo, merhaba, дhey, ей

BJK

MrCool' Alıntı:
хей,ahoj, ‏هاى هتاف للفت الانتباه, hallo, فریادخوش امدمثل هالو, salut, hallo, γεία σου , מצלתים, szia, salve, ホーミング魚雷, oi, привет, ćao, zdravo, merhaba, дhey, ей
:
:silent:

yuh be arkadaşım, türkiyede yaşıyorsun türkçe konuşuyorsun ama konunun başlığını bile ingilizce yazıyorsun.
Kültür emperayalizmi diye işte buna derler..

gokhanerciyes68' Alıntı:
yuh be arkadaşım, türkiyede yaşıyorsun türkçe konuşuyorsun ama konunun başlığını bile ingilizce yazıyorsun.
Kültür emperayalizmi diye işte buna derler..

herkese cok teşekkürler:) hoş buldum o kadar hoş buldum ki seneye yazın scooter'lanmayı düşünüyorum bile..
gökhanerciyes kardeş emin ol ki kötü bi niyetim yoktu ingilizce başlık açarken,sadece ufak bi fark olsun istedim.Bilkent'te calıştığım için biraz alışkanlık olmaya başladı ingilizce.
sevgiler saygılar... with love and respect:silent: :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin aileye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar