HGS'yi kırıp, katlanır plakaya geçiyorum! Karayollarının zulmü!

Hiç Acımam Direk Katlarım Plakayı, Bu Ülkenin Yöneticileri Türk Halkına Bu Zamana Kadar Hep Dünyada Bir Salak Bunlar - Aha Bak Bunlar Hep Yoluancak Kaz Gözü İle Baktılar. Bu Ülkede Bu Zamana Kadar Hangi Sistem Düzgün Çalışmış'ki Bu Çalışsın ?

Belki Bir Kişi Katlayıp Geçerse Kale Almazlar Ama Zamanla Herkes Katlayıp Geçmeye Başlayınca Bakın Bakalım Nasıl Sistemi Anında Düzeltiyorlar, Bu Zamana Kadar Hatalı Aldıklarını Geri Vermeye Başlıyorlar ( 24 Taksitle Verirler Tabi :p )

kaçak geçmeyelim diye hgs alıyoruz,sistem yetersiz, cihazları okumuyor sonra böyle ceza yiyoruz.
bende araba ile bir kamyonun arkasından girmiştim gişe'ye okumadı yüksek fiyat geldiğini görünce itiraz ettim,bakiyem düzeltildi.müşteri hizmetleri hallediyor bikaç hafta sürüyor,seninle konuşan kimse işin ibneliğine kaçmış ilgilenmediyse...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
332,20/3,40=97 kere kapat geç 98. haram :)

La olm tamam. Plakayı kapatın geçin, sökün geçin, geri geri girin... :mrgreen: Ne yapıyorsanız yapın ama fazla dillendirmeyin ;) Uyandırmayın ;)

An itibarıyla 1,40 TL olması gerekirken 15 tl olan geçişimi, 140 TL olarak güncelleyerek, hgs mi 400 küsür TL negatife düşürmüşler!!! Allah belalarını versin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------

yok yok, vazgeçtim. Suriye plakası yaptıracam motora!!! polis de yanaşamaz böyle..

Hocam maille düzeltiliyor bu geçişler. Ben ve bir arkadaşım 3-4 kez yaptık ve hemen dönüş yapıyorlar. [email protected] idi sanırım. Normal geçtiğiniz gişenin ve saatin bilgisini vermeniz yeterlidir. Açıkçası ben de köprüden her gün geçiyorum, arabaların sağında paralel şekilde geçiyorum, nedense hiç okumuyor.. >:)

Konu başka yerlere gidecek ama köprüyü yapan-yaptıran dönemin yöneticileri , bu köprü yapıldıktan sonra masrafı çıkana kadar geçiş ücretli olacak demişti.Buralardan kazanılan para ile ,Düzen , kendi varlığını sürdürüyor. Belki de tersinden bakarsak ,bu köprülere para ödemek , Yönetimin kul hakkına girmesi anlamına da gelebilir.

İyide güzel kardeşim o 76 Milyon insanın içinden kaç kişi razı olur ki bi ilçeden başka bi ilçeye geçmek için para ödemeye..

Ha benmi?
HGS Kullaniyorum ama kanıma dokunmuyor değil.

Benden yana hakkim helaldir.

devlet her eline sans gectiginde beni kaziga oturtmaya calisiyorken. tayyip bey ogluna bir gemicik daha alacak diye ben kimseye 5 kurus para vermem.

8 senedir yurt disinda yasadigim halde beni ssk ya borclu gosterip para isteyen devlet utanmadan tebligat cikarip evime kadar tehtidkari bir yazi yollamaktan cekinmiyor. ha ben ne yaptim erinmedim sirf o yuzden turkiyeye erken dondum. ssk ya gidip gerekli dokumanlari yuzlerine carpip alin siz bunu s...kun birtarafiniza diyip ciktim. borcuda sildiler.

bu devlete ne can ne kan nede 5 kurus para veririm.

200 kg luk motordan 1-2 tonluk araç geçiş ücreti almak helal, sistemin okumadığı geçişin cezasını ödememek bana haram. Arkadaşım benden yana hakkım helal.

benimde başıma geldi rakamlar sizin kadar yüksek olmasada 4441117 yi arayıp müşteri temsilcisene hgs min giriş istasyonu okumadığı için yüksek ücret aldığını 6. sınıf hgs sahibi olduğumu sölyedim tamam dedi iade edicez dün aradım bu gün geçti denedinizmi?

Haksızlığa uğradığımızda hakkımızı koruyacak ne bir kanun var ne de devletten bağımsız çalışan bir STK. Durum böyle olunca ve bireylerin büyük çoğunluğu hakkını aramak yerine hakkını teslim etmeye meyilli olunca, üç beş cılız ses kimsenin rahatını kaçırmaya yetmiyor. Bunların konuşulmasına dahi tahammülü olmayanlar sık sık "politika yapmayın" diyerek birey bazında bir otokontrol sistemi oluşturuyorlar, gördüğünüz gibi. (anarşistik yapmayın veya goministik yapmayın versiyonları da mevcut:))

Aslında mağdur insanlar haklarını arıyorlar; bu kadar basit.

Hak arama çabası ve suçlu duruma düşmek arasında ince bir çizgi var ve buna dikkat etmemiz gerekiyor. Eğer toplumsal değerlerimizi ve diğer vatandaşları mağdur etmeden hak arama yolu var ise, onu değerlendirmenin daha kalıcı ve yapıcı olacağı kanaatindeyim.

Sana bana paralı yol, suriyeli ( mazlumları başımızın tacı laf yok ) 300 bin tl lik infiniti marka 4*4 üyle beleş geçsin.

Helal mi haram mı bunun fetvasını vermeye yetkimiz olmadan ahkâm kesmeyelim.

Ben geçen yıl bir araba sattım. Hgs borcu 4500 tl civarındaydı. Buna rağmen noter satışı yapıldı. Hgs borcu için arayan soran yok. Şu anda bir okul servis minibüsümüz var. Borcu 65 bin tl gözüküyor. Bunu ne yapacağız bilen yok. Çoğu kez okumuyor ve kaçak yaziyor. Hatta boğaz Köprüsü'nden motorla geçerken etiketi elimle gostere göstere geçtim motorla. Onda da okumamıştı. Motorda da aynı sorun var yani.

Ben geçen yıl bir araba sattım. Hgs borcu 4500 tl civarındaydı. Buna rağmen noter satışı yapıldı. Hgs borcu için arayan soran yok. Şu anda bir okul servis minibüsümüz var. Borcu 65 bin tl gözüküyor. Bunu ne yapacağız bilen yok. Çoğu kez okumuyor ve kaçak yaziyor. Hatta boğaz Köprüsü'nden motorla geçerken etiketi elimle gostere göstere geçtim motorla. Onda da okumamıştı. Motorda da aynı sorun var yani.
benim bildiğim devlet 1 kuruşunu bırakmaz gerekli yerlere müracaat edin ileride başınız ağrımasın

benimde başıma geldi rakamlar sizin kadar yüksek olmasada 4441117 yi arayıp müşteri temsilcisene hgs min giriş istasyonu okumadığı için yüksek ücret aldığını 6. sınıf hgs sahibi olduğumu sölyedim tamam dedi iade edicez dün aradım bu gün geçti denedinizmi?

defalarca aradım, konuştum. dertleri, en az 10 tl bakiyem olmasına rağmen bakiyem olmadığı ve bu gerekçeyle de geçişlerim için 148 tl'er TL geçirmişler.

Bugün yaptığımız görüşmeler sonucu ilave para yatırdım. her 148 tl için 15 tl yatırdım. şimdi karayolları hesabımı inceleyecekmiş de eğer haklıysam 15TL lerden 1,40'ı kesip bana geri iade edeceklermiş. bu inceleme 6-8 hafta sürecekmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar