HGS'den Kaçmak

Hepinize Merhaba Motorcular :)

Öğrenciyim ve hgs ye bayılacak 3.5 lira param ne yazık ki yok.
Önerileriniz neler plakayı nasıl kapatmalıyım/saklamalıyım.

Not : Kötü yorumlarınızı lütfen kendinize saklayın ya herro ya merro o köprüden her defasında beleş geçeceğim .

hgs-ve-ogs-arasindak-08f65dba5af0b24b7b30.jpg

Bir geçersin iki geçersin 3. De ne olur? Her gün geçiş parası veren adamın suçu ne? Birazdan linç ederler seni bu sitede haberin olsun.

Sen önce bir üslübuna dikkat et . Forum burası eğer herkes bu şekilde cevap veriyorsa demek ki zamanında sana çok geçmişler ? İçinde birikmiş bir yerlerde kusmayı bekliyorsun.

Kim kimi linç ediyor ? Bu forumdaki arkadaşlarında eminim yarısı kaçak geçiyor.
Motor alıyoruz kdv sini ötv sini veriyoruz , dünyadaki en pahalı benzini alıyoruz. İşletim masrafları en fazla olan ülkeyiz.
Hadi o kadar para veriyoruz. Birde üstüne bizim verdiğimiz paralarla yapılan köprüye yine para vererek mi geçiceğiz. ?
Kusura bakmayın da öylece oturup adamların bizi düdüklemesini izleyemem. Parası olan versin köprüye.

F54

hergün geçme işi sıkıntı hadi birkaç kere kaçtın ama elbet yakalanırsın sonra yandın...

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
aha benim ehliyet ve hgs. ben suçsuzum gomserim. mümkün olduğu kadar kurallara uymaya çalış, mümkün olmadığı durumlarda hayal gücünü kullan ama başkalarına sorma bence.

8Pm99Q.jpg

Hepinize Merhaba Motorcular :)

Öğrenciyim ve hgs ye bayılacak 3.5 lira param ne yazık ki yok.
Önerileriniz neler plakayı nasıl kapatmalıyım/saklamalıyım.

Not : Kötü yorumlarınızı lütfen kendinize saklayın ya herro ya merro o köprüden her defasında beleş geçeceğim .

http://www.ozgunmanset.com/files/uploads/news/default/hgs-ve-ogs-arasindak-08f65dba5af0b24b7b30.jpg

öndeki arabanın götüne sağdan yapışıyorsun, arabanın plakayı okur seninkini okumaz. yıllardır bu şekilde geçerim hgs lerden. hiç de bakiye düşmez.

F54

ona dikkat etmene gerek yok. mümkün mertebe minibüs, panelvan ve kamyonet tarzı şeylerin kıçına yapışmaya çalış
ön tekerin ile arabanın "sağ" tamponun köşesinin arasında yarım metre olsa kafi.

way kurnaz way hiç yakışıyormu sana 40000 tl lik motora bin sonra kaçak geç :) :)

way kurnaz way hiç yakışıyormu sana 40000 tl lik motora bin sonra kaçak geç :) :)

bu köprüler vakti zamanında kendini ödedikten sonra ücretsiz olacak diye kararlaştırılmış. fakat istanbulun katlanan nüfusunun bıraktığı para tatlı gelince fiyatlar katlanarak günümüzdeki halini almış. otoyol gişesinden normal şekilde geçerim bu arada, yanlış olmasın. benim derdim ötv ile, ötv nin kdvsi ile kdv ile köprü ile..
arabayla geçerken 7 lira veriyorum aga ya, bazen günde 2 kez geçiyorum. ayda nerden baksan 300 lira yapıyor. etmeyin eylemeyin bu paralar zulümdür bu vatanın evladına..

Son düzenleme:
Bir geçersin iki geçersin 3. De ne olur? Her gün geçiş parası veren adamın suçu ne? Birazdan linç ederler seni bu sitede haberin olsun.

İlk yorumunu değiştirmen erkekliğini gözlerimin önüne serdi. Soğan erkeği seni . hayallerini şimdi gördüm , büyük ihtimalle iskide çaycı çırağı olacaksın. tabii bi tık daha konuşmayı öğrenebilirsen.

Kim kimi linç ediyor ? Bu forumdaki arkadaşlarında eminim yarısı kaçak geçiyor.
Motor alıyoruz kdv sini ötv sini veriyoruz , dünyadaki en pahalı benzini alıyoruz. İşletim masrafları en fazla olan ülkeyiz.
Hadi o kadar para veriyoruz. Birde üstüne bizim verdiğimiz paralarla yapılan köprüye yine para vererek mi geçiceğiz. ?
Kusura bakmayın da öylece oturup adamların bizi düdüklemesini izleyemem. Parası olan versin köprüye.

öndeki arabanın götüne sağdan yapışıyorsun, arabanın plakayı okur seninkini okumaz. yıllardır bu şekilde geçerim hgs lerden. hiç de bakiye düşmez.

600

Fatih o ehliyetindeki tc kimlik numarasımı? Aga sen şakamısın? Biz özel güvenliklerle kimlik kavgası yapıyoruz adam forumda paylaşıyor.

Adına hat çıkartırlar filan yok et.

Kasma dostum boğaziçi köprüsü 15 temmuz şehitler koprusu gişelerin en sağındakı hgs gişesine yönel beton sutuna yakın geç aaaaa oda ne kameranın kör noktasında kalıyorsun seni algılamıyor bile gişe ne plakaya ceza nede kaçak geçiş al sana Ü.G.S (ücretsiz geçiş sistemi) plaka kapa aç köprü yolunda polis çevirmeleri gerek yok :)
https://youtu.be/mz4aVtCn9mI
bu fsm gişeler değişince yalan oldu ama taktik aynı :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar