Hgs muhabbeti konusu

Motosikleti
Triumph Trident 660
Evet yine bunla ilgili milyon tane başlık vardır ancak ben etkileşim için yine başlık açıyorum.
125 cc motor için performans başlıklarından daha iyidir xd.
Yaka(avrupa-asya) değistirmediğim için hgs çıkartmamıştım ancak iş ile ilgili gelişme oldu çıkartmak zorundayım önceleri kaçak gecince bazen araba ücreti felan alıyordu kime saplarsa misali.
Bankadan başvurunca etiket adresinize gelcektir diyor etiketsizde plakadan düşüyor mu tutar bunu merak ettim

artık etiket okuma yok diye biliyorum. Plaka bankanın sisteminde kayıtlı ise oradan kesiyor diye biliyorum.
Hatta bu aralar internet bankacılığından plakaya HGS almayı düşünüyorum.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bankadan 6. sınıf etiket / kart veriliyor mu emin değilim. Bende PTT'den alınma kart var, HGS uygulaması veya PTTAvm'den kendin elle yükleme yapıyorsun. Etiketi / kartı bir yere monte etmeye gerek yok; plakadan okuma yapıyor sistemler.

İş bankasından online talimat verme videosu..
HGS etiketi adrese gönderilir ama etikete gerek yok.. otoyolu kullanın ücret plakadan otomatik tahsil edilir yazıyor..

yani.. gir internetten plakana HGS yarat.. yola çık.. bu kadar.

Motosikleti
Triumph Trident 660

İş bankasından online talimat verme videosu..
HGS etiketi adrese gönderilir ama etikete gerek yok.. otoyolu kullanın ücret plakadan otomatik tahsil edilir yazıyor..

yani.. gir internetten plakana HGS yarat.. yola çık.. bu kadar.
Tesekkürler dün akbanktanda araba için bu şekilde yaptım.
Çoğu banka için geçerli bir durum sanki

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar, izmir otobanı var ya.

ben bursa dan sonra o otobana girsem , balıkesir kuzey den çıksam mesela.

çıkarken bana gişedeki kızlar soruyor, nerden girdiniz diye. balıkesir batı dan girdim diyecem de bana "yalancı bursa dan girmişin işte " derler rezil olurum diye korkuyorum.

deneyen var mı ?

5.li çetenin yaptığı yolda yapılan hile, hile değildir. bana sakın haram maram demeyin.

tesekur.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yalnız dikkat edin, bizim motorlar arabalar gibi 1. sınıf değil, bize etiket yok kart var ve 6. sınıf diye almak lazım. Bankalardan 1. sınıf arabalar için olandan alırsak da olur ceza yemeyiz belki ama arabalarla aynı parayı ödemiş oluruz.
Bir PTT şubesine gidip 6. sınıf hgs kartı almak 10dk sürüyor, ben geçen yıl aldım, alırken kart ücreti 85 TL demişlerdi 200Tl verdim kalanını içine yükleyin dedim, bir yılda anca bitirdim de geçen aylarda 100TL daha yüklemiştim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çıkarken bana gişedeki kızlar soruyor, nerden girdiniz diye. balıkesir batı dan girdim diyecem de bana "yalancı bursa dan girmişin işte " derler rezil olurum diye korkuyorum.

deneyen var mı ?

5.li çetenin yaptığı yolda yapılan hile, hile değildir. bana sakın haram maram demeyin.

tesekur.
"Geçme namert köprüsünden..." diye bir şiir vardı.
Ben elimden geldiğince o özel otobanlara ve köprülere girmiyorum sırf inatçılıktan.

"Geçme namert köprüsünden..." diye bir şiir vardı.
Ben elimden geldiğince o özel otobanlara ve köprülere girmiyorum sırf inatçılıktan.

yeminle ben de mecbur kalmadıkça geçmiyorum.

bazen zaman kısıtım oluyor mecbur geciyorum.

fakat canakkale koprusu+malkara otoban 250 tl motor a. bedava.

ordan gidersem kulanırım affetmem :d

Motosikleti
yeminle ben de mecbur kalmadıkça geçmiyorum.

bazen zaman kısıtım oluyor mecbur geciyorum.

fakat canakkale koprusu+malkara otoban 250 tl motor a. bedava.

ordan gidersem kulanırım affetmem :d
Şimdi Tomy'nin tost için ayvalık'a gitmesinden heveslenip Trakya'dan yola çıksam Malkara'dan otobandan köprüden geçip Ayvalık'a gitsem, orada çok güzel pizza falan yapan arkadaşlarımın dükkanına varsam pizza yiyip döncem otoban çok yazmayacak mı? O arkadaşlarımı özlemiştim, bir haftasonu giderim, hele bir de Ayvalık'ta hafta sonu bir gece kalacak makul fiyatlı bir yer bulsam süper olur. Arkadaşlar kesin bizde kal derler ama onların düzenini bozmak istemediğim için kalacak yer ayarlamam lazım. Bu yaz için plan yapayım.

Şimdi Tomy'nin tost için ayvalık'a gitmesinden heveslenip Trakya'dan yola çıksam Malkara'dan otobandan köprüden geçip Ayvalık'a gitsem, orada çok güzel pizza falan yapan arkadaşlarımın dükkanına varsam pizza yiyip döncem otoban çok yazmayacak mı? O arkadaşlarımı özlemiştim, bir haftasonu giderim, hele bir de Ayvalık'ta hafta sonu bir gece kalacak makul fiyatlı bir yer bulsam süper olur. Arkadaşlar kesin bizde kal derler ama onların düzenini bozmak istemediğim için kalacak yer ayarlamam lazım. Bu yaz için plan yapayım.

ee tabi sakın keşan + vapur yapma. zaman+para kaybın olur.

zaten kopru ve otoyolu kullanmasak bile o parayı geçiş garantiliriyle ödüyoruz.

Motosikleti
ee tabi sakın keşan + vapur yapma. zaman+para kaybın olur.

zaten kopru ve otoyolu kullanmasak bile o parayı geçiş garantiliriyle ödüyoruz.
Keşan + vapur düşünmüştüm ama madem çok yüksek değil, direkt otoban+köprü'den geçerim. aslında otobanda sürmeyi sevmiyorum, benim motor otobanda 7litre/100km üzeri yakıyor, normal yollarda 4.7 falan ama Trakya tarafında oraları ayrıca gezerim, Ayvalık'a kadar gideceksem buralarda vakit kaybetmemiş olurum.

Keşan + vapur düşünmüştüm ama madem çok yüksek değil, direkt otoban+köprü'den geçerim. aslında otobanda sürmeyi sevmiyorum, benim motor otobanda 7litre/100km üzeri yakıyor, normal yollarda 4.7 falan ama Trakya tarafında oraları ayrıca gezerim, Ayvalık'a kadar gideceksem buralarda vakit kaybetmemiş olurum.

bu paralı otoyollar asfaltından mıdır, ruzgar cok aldığından mıdır bilmiyorum en az 1lt fazla yaktırıyor.

kesinlikle hızım aynı... cok enteresan bir olay :)

ve itiraf ediyorum birazda bundan kullanmak istemiyorum xdsfsd

Motosikleti
bu paralı otoyollar asfaltından mıdır, ruzgar cok aldığından mıdır bilmiyorum en az 1lt fazla yaktırıyor.

kesinlikle hızım aynı... cok enteresan bir olay :)

ve itiraf ediyorum birazda bundan kullanmak istemiyorum xdsfsd
Ben de otobanda canım sıkılıyor, dümdüz yol, etrafta bakınacak fazla şey de olmuyor, haliyle basıyorum, 170'le falan gidince 7 litreyi geçiyor haliyle, bu yüzden acelem yoksa tercih etmiyorum.

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Bankadan 6. sınıf etiket / kart veriliyor mu emin değilim.
Geçen sene İş Bankası'nın telefon uygulamasından 6. sınıf HGS kartı aldım. 1-2 güne kapıma geldi. HGS de banka hesabıma bağlı. Alt limit, yükleme emri vs ayarları da var.
PTTAvm saçmalığıyla uğraşmamak büyük nimetmiş.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben de maaş bankam olan Denizbank'tan almıştım 6. sınıf Hgs. Kart olarak gönderdiler. Plakadan okuyup otomatik çekiyor. Kartı yanımda bile taşımıyorum.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Artık bankalardan 6. sınıf kart alınabiliyor yani? Güzel haber. Çok seyrek otoyol ve köprü kullandığım için uygulamadan doldurmak beni pek yormuyor. Ptt kartımla devam ederim.

Motosikleti
Artık bankalardan 6. sınıf kart alınabiliyor yani? Güzel haber. Çok seyrek otoyol ve köprü kullandığım için uygulamadan doldurmak beni pek yormuyor. Ptt kartımla devam ederim.
ben de yılda iki kez falan 100TL dolduruyorum.
bir kaç ay önce kargo göndermek için ptt şubesine gitmiştim, eve yakn 200m ileride var bir tane küçük şube, yürüyerek 5dk uzakta olunca yormuyor. gitmişken hgs azalmıştır 100tl de ona ekleyin dedim, kartı bile sormadılar, plakayı versen yeter dediler. bana uzun süre yeter çünkü boğaz köprüleri ve özel otoyolları kullanmıyorum. ancak Trakya'daki TEM otoyolu, o da 5 kez geçsem 2 tanesinde anca kesiyor.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Akbank,garanti,yapı kredide yok mecbur ptt gideceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

deneyen var mı ?

tesekur.
Adaş senle gezmek isterdim ama benim scooter ile sana ayak uyduramam 🥲

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar