HGS Geçiş İhlali

Merhaba,

15-20 gündür Boğaziçi köprüsünden geçiş yapıyorum. Evet son günlerde sistem değişikliğinden dolayı hgs okuması yapılmıyor farkındayım, fakat öncesinde HGS almadan geçiş yapmıştım, şimdi HGS aldım. Fakat bunların hiçbiri kaçak geçiş olarak görünmüyor, sonradan karşıma çıkıp başım yansın istemiyorum saçma sapan faizleriyle. Plakamın okunmamasının mantıklı bir açıklaması var mı?

Super Moderator
Plakanız olması gerektiği gibi yerinde, ve aynı zamanda plakanızın üzerine kayıtlı bir hgs/ogs hesabınız var ise, aboneliği başlattığınız tarihten sonraki okumama / görmeme vb. gibi durumlardan mesul değilsiniz. Hesabınızda paranız bulunsun kafi, sistem plakanızı tespit ettiği zaman hesabınızdan bakiye düşecektir.

Bende bugün şunu farkettim. Aylardır FSM köprüsünden yaptığım geçişler 6. sınıf hgs olmasına rağmen 7 tl otomobil ücreti kesmiş. "OGS gişesinden yapılan geçiş ücreti alındı" yazıyor. Fakat FSM köprüsünde OGS gişesi yok yani benim bir hatam olmuş olamaz. Yarın telefonla arayıp düzelttireceğim.
fgkwt5

Bende bugün şunu farkettim. Aylardır FSM köprüsünden yaptığım geçişler 6. sınıf hgs olmasına rağmen 7 tl otomobil ücreti kesmiş. "OGS gişesinden yapılan geçiş ücreti alındı" yazıyor. Fakat FSM köprüsünde OGS gişesi yok yani benim bir hatam olmuş olamaz. Yarın telefonla arayıp düzelttireceğim.
http://prntscr.com/fgkwt5

HGS'yi okumadığında öyle oluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------

Merhaba,

15-20 gündür Boğaziçi köprüsünden geçiş yapıyorum. Evet son günlerde sistem değişikliğinden dolayı hgs okuması yapılmıyor farkındayım, fakat öncesinde HGS almadan geçiş yapmıştım, şimdi HGS aldım. Fakat bunların hiçbiri kaçak geçiş olarak görünmüyor, sonradan karşıma çıkıp başım yansın istemiyorum saçma sapan faizleriyle. Plakamın okunmamasının mantıklı bir açıklaması var mı?

Bir şey olmaz, ancak plakadan düşmeleri bazen zaman alabiliyor, hesapta yeterli bakiye olsun sorun değil. Her gün kullanıyorsanız köprüyü 20 TL'nin altına pek düşürmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar