HGS Cezası Gelmedi

2 ay önce sabah 6:00-6.10 arasında gişeden kaçak geçtim. Alarmın öttüğünü ve flaşın patladığını gördüm. E-devletten ve ptt den baktığımda plakama yazılmış bir ceza göremiyorum?

Aynısını birkaç kez yaşadım. Plakadan okuyup oradan düşer dedim. Üzerinden yıl geçti halen duruyor. Sistem verimli çalışmıyor demek ki.

Beni hiç boş geçmiyolar 3 kere yiyip cezalı ödedim :)
İşin biraz şans tarafı var demekki. Faiz biner korkusuyla KGM yi arayıp olayı hatırlatıp durduk yerde cezalı ödemek de istemem :)))

Aynısını birkaç kez yaşadım. Plakadan okuyup oradan düşer dedim. Üzerinden yıl geçti halen duruyor. Sistem verimli çalışmıyor demek ki.

Kötü niyetim olmadığı için kurtuldum galiba. Gece çalışmasından çıkmıştım uykuluyken girdim o yola. 500mt sonra çıktım zaten.

Hgs'den kaçak geçtiğine eminsen, flaşın patladığını ve alarmın öttüğünü duyduysan hiç endişelenme o bir bordo bereli ceza timidir ve seni mutlaka bulur :)

Motosikleti
Forza 250
Geçen sene 2017 yılından kalma hgs cezaları eve geldi. Kaçak geçişlerin hiçbiri internette gözükmüyor. Muayene zamanı bile gözükmedi gittim muayeneden de geçtim. Hala da o geçişler internette gözükmüyor. Sizinki de benimki gibidir.

Devlete para lazım olacağı vakit eski defterleri mutlaka kurcalar, merak etme. O ceza mutlaka gelir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar