HGS Ceza ve Plaka Benzetme Dikkat

kullanmadığım vintrinlik çekme belgeli bir motorum var 2000 model. dükkanın ortasında duruyor yaklaşık 25 senedir. Dün ptt hgs cezası gönderdi 20 senelik çekme belgeli araç sağdan soldan vızır vızır geçmiş. Plaka kopyalama olayı değil anladığım kadarıyla.

34 XY 521 plaka benim aracımın büyük ihtimalle kansız şerefsiz birisi 34 XYZ 521 olan plakasının Z olan harfini kapatıp kaçak geçiyor. ceza benim yatan aracıma geliyor belki rengi sınıfı bile farklı ama yine de insanın morali bozuluyor. (plakayı örnek olsun diye verdim)

hem karayollarına dilekçe verdim hem de adliyeye gidip savcılığa suç duyurusunda bulundum.

umarım kimsenin başına gelmez böyle olay. karayollarının umrunda değil direk ceza yazıyor araştırma soruşturma yok nasıl olsa ödenir hesabı ile.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Motor kullanılan bir motor olsa, bir de hgs tanımlı olsa belki de farkına varmadan birinin geçişlerini ödeyeceksin. Gerçekten dikkat etmek lazım.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Cezanın yazıldığı bölgedeki Sulh Ceza Mahkemesinde iptal davası açacaksınız. E imzanız varda e devletten kolayca yaparsınız. Örnek dava dilekçeleri internette var. Bulamazsanız ben size yollarım.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Benim başıma 3 kez geldi - 3ünde de iptal ettirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar