Siteye sadece selam almaya girmiş gibisin.. :silent: Başka bir başlıkta, faydalı ya da faydasız herhangi mesajını göremedim de..
Bismillahh daha dün bir bugün iki dur bakalım görürsün inş siteyi keşfediyorum henüz ksr bakma hocam ben senin gibi hızlı değilim :mrgreen: heryere yetişiyon maşallah
hoşgeldin, çok kısa bir giriş olmuş ve bıraz zorlandım okumakta. biraz daha kendınden bahset senı daha ıyı tanıyalım.
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
Bir hayli tanıtmışsın kendini![]()
Yönetimin, tanışma için doldurulması gereken bir form oluşturmasının zamanı gelmedi mi acaba ?
Ben bir siteye üye olsam ( ki oluyorum sürekli girmiyorum orası ayrı :cherry: ) tanışma topici açarken şunlara şunlara cevap yazacaksın,böyle bi topic olacak deseler aynen byeee derim...
Oldum olası diretmelerden hoşlanmamışımdır.....
Tanışma formu için yapılan düzenlemelerde, bazı bilgileri almak için o kişiyi mecbur tutamazsın elbette. Mecbur tutmaya yeltensen, yalan yanlış bilgi yazanı da önleyemezsin.
Mecbur tutmadan bir klişe oluşturursa yönetim ve işteyen kişi bunu doldurursa ne zararı olabilir ki ?
E o zaman da normalden farkı olmaz ki isteyen istediği şekilde açacaksa yine aynı olur...