HeYyY BeN GeLDiMMM :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteye sadece selam almaya girmiş gibisin.. :silent: Başka bir başlıkta, faydalı ya da faydasız herhangi mesajını göremedim de..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bismillahh daha dün bir bugün iki dur bakalım görürsün inş siteyi keşfediyorum henüz ksr bakma hocam ben senin gibi hızlı değilim :mrgreen: heryere yetişiyon maşallah :p :mrgreen:

evet prometheus ne bu acele :)

ilk günden 2985720967093109657 msj'a ulaşsın mı istiyorsun :p

diii miii by_MaViM :queen:

3 gündür güncel tanınsma konusu hayret:)
Hosgeldin.Kalıcı olcagına eminim simdiden kolay gelsin:cat:

Bismillahh daha dün bir bugün iki dur bakalım görürsün inş siteyi keşfediyorum henüz ksr bakma hocam ben senin gibi hızlı değilim :mrgreen: heryere yetişiyon maşallah

Yok biz genel de site olarak hızlıyız :cherry: Adı üstünde motorcu diyorlar bize :cherry:

Haa bu arada motor ne düşünüyorsun ya da düşünüyor musun diyelim
Ben pek motor amaçlı görmedim de seni...

Tanışma topiği amacına ulaşmıyor.

hoşgeldin, çok kısa bir giriş olmuş ve bıraz zorlandım okumakta. biraz daha kendınden bahset senı daha ıyı tanıyalım.

ve

Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Bir hayli tanıtmışsın kendini:p

Tanışma topiği amacına ulaşmıyor başlığı altında bir topik açtığımda tepki gösteren arkadaşlar olmuştu.Bakıyorum çok kişi aynı şeyden şikayetçi.

Yönetimin, tanışma için doldurulması gereken bir form oluşturmasının zamanı gelmedi mi acaba ?

Yönetimin, tanışma için doldurulması gereken bir form oluşturmasının zamanı gelmedi mi acaba ?

Ben bir siteye üye olsam ( ki oluyorum sürekli girmiyorum orası ayrı :cherry: ) tanışma topici açarken şunlara şunlara cevap yazacaksın,böyle bi topic olacak deseler aynen byeee derim...
Oldum olası diretmelerden hoşlanmamışımdır.....

Mecburiyet yok gönüllülük esas

Ben bir siteye üye olsam ( ki oluyorum sürekli girmiyorum orası ayrı :cherry: ) tanışma topici açarken şunlara şunlara cevap yazacaksın,böyle bi topic olacak deseler aynen byeee derim...
Oldum olası diretmelerden hoşlanmamışımdır.....

Tanışma formu için yapılan düzenlemelerde, bazı bilgileri almak için o kişiyi mecbur tutamazsın elbette. Mecbur tutmaya yeltensen, yalan yanlış bilgi yazanı da önleyemezsin.
Mecbur tutmadan bir klişe oluşturursa yönetim ve arzu eden kişi bunu doldurursa ne zararı olabilir ki ?

Tanışma formu için yapılan düzenlemelerde, bazı bilgileri almak için o kişiyi mecbur tutamazsın elbette. Mecbur tutmaya yeltensen, yalan yanlış bilgi yazanı da önleyemezsin.
Mecbur tutmadan bir klişe oluşturursa yönetim ve işteyen kişi bunu doldurursa ne zararı olabilir ki ?

E o zaman da normalden farkı olmaz ki isteyen istediği şekilde açacaksa yine aynı olur...

E o zaman da normalden farkı olmaz ki isteyen istediği şekilde açacaksa yine aynı olur...

Kendini gizlemek isteyene yapabilecek bir şey yok zaten. Bazı kişiler de tanışma topiği açarken, kendilerini tanıtırken neleri yazabileceklerini bilmediğinden açık olamıyorlar diye düşünüyorum.En azından bu kişiler için bir yol gösterilmiş olunur.

hoşgeldin umarım kalıcı dostluklar kurarsın:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşbuldum tşk herkezee

Üyemiz daha fazla hoş bulmak istemediğinden kilitlenmiştir.

Yani meali; by_MaViM tanışma başlığının kilitlenmesini istemiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar