heyoooo ilk kazamı yaptımmm

ilk kazamı yaptım ama neden se hiç üzülmüyorum.evdekiler duyunca şok geçirdi.babamın ilk sorusu 'HEVESİNİ ALDINMI' oldu.ahh babacım ahh bi bilsen daha motora daha çok bağlandığımı!...Allahtan motora bişey olmadı.kendimden çok motoru düşündüm desem yalan olmaz valla:cherry:

:) geçmiş olsun.ufak bi kazaydı sanırım.dikkatli olman,son kazan oması dileğiyle...

Geçmiş olsunda bu mutluluk?????
Kafanı bir yere çarpmadın inşallah!

okan4037' Alıntı:
nasıl bır kaza ayrıntısıyla anlatırmısın:silent:

çok kolay oldu biraz dikkatsizlik ve biraz hız yeterli oluyo.ama kimseye tavsiye etmem.ayrıca kask vb korumalar çok önemli bunu bir kez daha anladım.

vay be kazayı yapıpta sevindiğine göre kesin asfaltı öptün sende:mrgreen:

ben ilk olarak motor kullandım sizin daha tecrübeli olduğunuza eminim.ben daha başlangıç aşamasındayım.motora kullanma amaçlı ilk bindiğim için gaza fazla yüklendim ve birden hakimiyeti kaybettim.park halinde olan kartal marka arabanın kapısına 100 ytl sıkışmış onu çıkardım.:cherry: tabi bende ufak hasarlar oldu ama önemli bişey yok.motorla yaşamaya sonuna kadar devammmm

cbrhalil' Alıntı:
vay be kazayı yapıpta sevindiğine göre kesin asfaltı öptün sende:mrgreen:
yok şimdilik arabayı öptüm ilerde asfaltıda öperim böyle giderse:queen:

50 milyonluk kartal ın kapısından 100 milyon çıkardın ya helal olsun sana kesin kaza anının şokundandır :)

mavisim' Alıntı:
teşekkür ederim:wiinkk:
bu arada geçmiş olsun kardeş...

NicemaN' Alıntı:
50 milyonluk kartal ın kapısından 100 milyon çıkardın ya helal olsun sana kesin kaza anının şokundandır :)

bu arada geçmiş olsun kardeş...

teşekkür ederim adamın tek konuştığu laf arabanın orjinalliği bozuldu oldu.bide laftan anlayan biri ne benzemiyodu.çenesi kapansın diye verdim parayı gönderdim.aslına haklısın o kadar tutmazdı.sağlık olsun ne yapalım.

mavisim' Alıntı:
teşekkür ederim adamın tek konuştığu laf arabanın orjinalliği bozuldu oldu.bide laftan anlayan biri ne benzemiyodu.çenesi kapansın diye verdim parayı gönderdim.aslına haklısın o kadar tutmazdı.sağlık olsun ne yapalım.
puhahahhaa:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen:
kartalın orjinalliği bozulmuş:queen: :queen:
lan onun heryeri orjinal olsa kaç yazar be:mrgreen:

neyse geçmiş olsun. olan kartala olsun da sana bişey olmasın:) dikkatli ol:) :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar