heyoo ben geldim

Herkese selamlar.Ben Aparat'ın kızıyım.Yaşım sizlere göre gerçekten küçük ama sizler gibi bende bir motosiklet tutkunuyum.Ama şimdi kadrolu bir artçı olarak aranızda bulunuyorum.Ve de aranızda bulunmaktan keyif alacağıma eminim.Rüzgarınız bol olsun.:cat:

Hoşgeldin picachu :) Motorun inşallh BMW 1200GS olsun ama 10 sene sonra falan tamam mı ? :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamlarrr..
benim adım senin soyadın :)
cem abi'ye selamlar

güzelcem hoşgeldin.... :rendeer: babacığınla güzel bir resim vardı sitede yuva ziyaretinden ben çekmiştim, Cem e sölede onu bulsun topikten eklesin önyazına , hem görsün sitedeki ablaların abilerin nasıl ciddi bir artçı olduğunu.. çokk öpüyorum o güzel yüzünden... :cherry:

vaaaaaaaaaaayyyyyy kardesim gelmiş nbr kız unuttun abini aramaz sormaz oldun en sonunda dustun elime nerlerdesin bakıyım sen tatılle gittin ama duuuuurrr bulurum ben seni hosgeldin canım benim opuyorum bizim caddebostan topıgınede bekleriz< :mrgreen: :rendeer:

wayyyyyy wayyyyyyy
kimler gelmiş
ailecek bastılar siteyi yaaaa
sende babana çektiysen eğer tez zamanda tanınırsın sitede :p
babanın çenesi çok düşükte
heeee bide sakar oooo anlar :queen::queen:
hadi hoşgeldin

güzelcem hoşgeldin.... :rendeer: babacığınla güzel bir resim vardı sitede yuva ziyaretinden ben çekmiştim, Cem e sölede onu bulsun topikten eklesin önyazına , hem görsün sitedeki ablaların abilerin nasıl ciddi bir artçı olduğunu.. çokk öpüyorum o güzel yüzünden... :cherry:

teşekkürler.. delipoyraz abi babama söylerim.

vaaaaaaaaaaayyyyyy kardesim gelmiş nbr kız unuttun abini aramaz sormaz oldun en sonunda dustun elime nerlerdesin bakıyım sen tatılle gittin ama duuuuurrr bulurum ben seni hosgeldin canım benim opuyorum bizim caddebostan topıgınede bekleriz< :mrgreen: :rendeer:

gelirim okan abicim ne demek bende zaten sizleri çooook özledim:rendeer:

selamlarrr..
benim adım senin soyadın :)
cem abi'ye selamlar

teşekkür ederim.

amanın kızım büyümüşte gelmiş sitemize üye olmuş.

hoşgeldin zuzu :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

(millet yandık haberiniz osun):cherry::cherry:

yandık abicim biri ile ugraşıyorduk şindi bunlar iki tane oldu :cherry: hoş geldin ilaydacım şindilik ayakların düz bassın ilerde tekerin düz bassın dicez :rendeer:

İlayda Hoşgeldin aramıza güzelim..:rendeer:

Cem'e de (babana) selamlar bu arada..:cat:
Ve de tebrikler..:wiinkk:
Böylesi şirin bir evlat yetiştirdiği için..:rendeer:

Hosgeldin kardesim benim.
Bende babanın öyle uzaktan arkadası.
Sen bakma bana pokeimam dediklerine :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar