'Foşikliyo' buna çok güldüm
hayirli olsun gule gule kullan
'Foşikliyo' buna çok güldümhayirli olsun gule gule kullan
![]()
osman ??? :flower:kardesim ben kucukken çok motor kullanmış Osman rağmen aynı endişeleri 5 ay önce ilk motorumu alırken nen de yasamıştım. motorun üstüne oturup gazı açınca hiç birşey kalmıyor kafanda. hayırlı olsun. salı öğleden sonra Beşiktaş'ta olacağım. yeşil ninja görürsem selamlarım![]()
Motorun hayırlı olsun. Hiç bişeye bakma ,sadece kendine güven ve kalbini foşikletme.. Gerisi sular seller gibi gelir. Ulem bundan mı korkmuşum dersin 2 gün sonra. Bütün foşiklerin boşa olduğunu göreceksin :queen:
Ben internette yazılan forumlara genelde çok güvenmezdim daha doğrusu internetin sanallığına güvenmezdim diyeyim..Ama motorumu aldıktan sonra internnette araştırmalarım sonucu buraya üye oldum, sonuç olarak burada ki herkes gerçek anlamda içinden gelerek yardımcı oluyor üşenmeden cevap yazıyor..Motor Alemini daha başlamadan sevdim
Bundan sonra emin olun benden çok çekeceksiniz çünkü bu sıcaklığı sizde yakaladım..Herkese teşekkürler:cat:
osman ??? :flower:
Ben de senin gibi heyecan içinde motosikletimin gelmesini bekliyorum. 7 günüm kaldı, aldığım da şöylemi sürsem böylemi yapsam diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.