Heyecan dorukta...

250 cc chopper motorumu satalı yaklaşık 3 hafta oldu ve 3 haftadır motorsuzum.. Yarın pazartesi ve dün kaporasını verdiğim Dragstar 650 classic motoru(mu) alıcağım kısmetse.. Pazartesini iple cekiyorum... Bakalım hayırlısı.. Çok heyecanlı bir bekenti içerisindeyim.:cherry: dragstar kullanıcılarından bir kac tüyo almak fena olmazdı...:cat:

Allah razı olsun.. Yok mu dragstar hakkında birkaç öneride bulunacak kimse :/

Keşke olsada öneri üstüne öneri yapsam:thumleft: hatta bilmişlik taslasam:cherry:

Hayırlı olsun.
Öneri olarak sadece keyfini çıkar diyebilirim. :) Bir arkadaşın h. hawk geniş ayaklıkları var bende Dragstar için :) istersen eğer sorarım belki uygun fiyata koparırız ondan .

Eyvallah adaş.. Aksesuar konusunda şanslıyım desene.. :) ama üzerinde mevcut olan var su anda...

Dragstar 650 için şimdiden higwayhawk yada cobra egzos parasını biriktirmeye başla derim,stok egzostları ile gv 250'nin çalışma sesinden daha sönük diyebilirim,birebir test edildi;)

hayırlı olsun kardeş :wiinkk: güle güle kazasız belasız kullan inşallah :cat:

Hayirli olsun.2005 yilindan beri kullaniyorum,bir kere bile tik demedi karabocugum.İyi tercih,gule gule kullan.

Hayırlı olsun güzel makina, arkadaşımda var. Sesine hastayız. :mrgreen:
Şu heyecan olayı çok kötü, bende c.tesi kapora verdim. Bugünde ödemesi için gidecektim. 05:00 gözlerim açıldı.
Çocuklar gibi saat geçsin diye bekledim. Plaka için takipçinin aramasını bekliyorum. Yarında motoru alacağım hayırlısı ile akşama kadar vakit geçmez.
Gerçi geçsede fark etmeyecek gibi çünkü sağnak yağış var. Offf Offf nedir bu motorcuların çektiği :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar